Néha lüktető fog (beszélgetés)
Ahová én járok/jártam, mindig adtak.
Magánrendelőknél alap.
Milyen az a normal fogorvos? 😂
Amúgy ez nem így van, orvostól függ ;)
Koszonom Csicsi!
Egesz ejszaka nem nyillalt..hatha ez jo jel. Azt olvastam a fognal az ejszakai fajdalmak a legrosszabbak.
Már nagyon régen volt, nem emlékszem pontosan. Azt hiszem, betömték és utána is fájt, akkor mondta a doki, hogy gyökérkezelni kellene.
Nem baj, ha nem tudod melyik fáj, röntgenen látni lehet, meg az orvos hozzáérint valamit és arra a rossz fog érzékeny.
Az első fogakat is lehet gyökérkezelni, nekem 17 évesen csinálták.
Kitartás hétfőig, minden rendben lesz! 🍀🍀🍀
Ne izgulj, majd az orvos megnézi melyik az. Te is tehetsz rá kísérletet, kiskanalat tegyél be a fagyasztóba és és egyenként érintsd a fogadhoz, érezni fogod melyikkel van a gond.
Nem mindig látszik kívül, hogy belül szuvas.
Szia!
Nekem is ez volt jónéhány éve. Nem fájt folyamatosan, "csak" néha belenyillalt. Gyökérkezelni kellett volna, de mondtam a dokinak, hogy ne szórakozzunk vele, húzza ki. Igaz, nekem oldalt volt, úgyhogy nem látszik, hogy ki lett húzva.
Persze ez nem jelenti azt, hogy neked is gyökérkezelni kell, majd az orvos megmondja. Attól hogy Te nem látsz rajta lyukat, még lehet.
Sziasztok!
A felső 1. vagy 2. vagy esetleg 3. fogam közül valamelyikbe belenyillal a fájdalom, még enyhén. kb 2 napja kezdődött...Nemigen volt még ilyen fogfájásom...megyek hétfőn dokihoz...meg vagyok ijedve.
Egy egy ilyen nyilallas rövid ideig tart aztán elmúlik magától..
ez vajon milyen fájdalmat jelent?
nem látok rajta szuvasságot...de nem tudnám megmondani melyik fog:(
További ajánlott fórumok:
- Akassz le néhány betűt az elejéről és told a következő végére :D
- Valaki mondja már meg, hogy köteles vagyok-e eltűrni nap mint nap a két emelettel lentebbről felhallatszó ütemes lüktető tam- tam zenét?
- Mi lehet ez a lüktető érzés a hasamban? Pár napja érzem, eddig nem zavart.. de most már igen.
- Foghúzás után lüktető érzés
- Mitől lehet lüktető érzés hátul a tarkómnál?
- Van akinek szokott lüktető érzése lenni a gyomrába?Mitől van ez?