Negyvenen tul, elváltként ùj kapcsolat sok gyerkőccel (beszélgetés)
Nem a magyar hétköznapokkal van baj, hanem a pasiddal. Mentségeket keresel neki, mindenki hibás, csak ő nem.
pedig ő az, aki miatt boldogtalan vagy, és magányos, hiába éltek egy lakásban.
Az tuti biztos !!!!
Egy barátnőm szokta mondani, a gyerek csak gyerek, nem hülye!
Mindent lát, hall, érez.
Menekülni kell egy ilyen kapcsolatból mert ez nem lesz jobb ez már csak mégrosszabb lehet. ( tudom, tapasztalat )
Ingyen házicseléd lettél, és még beléd is rúgnak.
Sok kitartást és erőt kivánok a döntésedhez.
Ha ezt így folytatod, hamarosan a tükör előtt állva fogod ugyanezt gondolni.
Nagyon el vagy tévedve, ha azt hiszed, a gyerekek nem érzékelik a helyzetet. Nem kell mondanod semmit előttük, pontosan tudják, mi folyik.
Ez jött le az eddigi hozzászólásaiból.
Otthagyta a tahó férjét, boldogult egyedül, sportolt, ragyogott. Összejött a mostani párjával, azóta mindez elmaradt, visszatalált a régi szerepébe, új pasi oldalán.
Pontosan leírja, mi nem jó neki, rászakad minden házimunka, nincs ideje magára, a párjától nem kap figyelmet, törődést, nem érdeklik az igényei. De valamiért mégsem lép.
Te ezt minek neveznéd?
De igen mártírkodsz. A gyerekeid pedig látják, mi történik köztetek, hogy nem vagy boldog, szenvedsz. Nem gondoltam, hogy nekik panaszkodsz.
Te mutatsz nekik példát, felnőve ez lesz nekik a természetes. Szeretnéd a lányodat (ha van) ilyen helyzetben látni?
Eltűrsz mindent,csak azért, hogy veled maradjon.
Nem màrtírkodom hanem elmesélem mi van éppen és ez a véleményem ahogy rajtam kívül sokaknak....A gyerekeim ebből nem làtnak semmit mert nem mutatom nekik és nem sorolom a sérelmeimet mert nem ràjuk tartozik....
nem vagyok toplàk és randa sem de én tisztelném annyira a pàromat hogy nem köpöm a képébe hogy nanà hogy csurgatom a nyàlam..mit képzelsz?Azt hiszem senki nem lépne egyik pillanatról a màsikra mert reménykedik
még...talàn nem vagyok ezzel egyedül a
bolygón.Sokmindent feladtam a kapcsolatunkért mert
hittem megéri mert kedvesebb odafigyelőbb volt.Nem az exéhez hasonlítgatott és foglalkoztatta a kettesben eltöltött időnk mennyisége és minősége....és innen vannak szép emlékeim és talàn mentem őt hogy szar a meló fàradt stb.....de mindenki màs is így van vele mégsem vàlnak egyből.Az exemnél a végén csak néztem ki az a segg aki ott àll velem szemben.....na ezt biztos nem vàrom meg mégegyszer
Azt hiszem, az ilyen helyzetekre mondta a Csernus, hogy mindenki jó valamire. Van, aki elrettentő példának.
Tök jó, hogy a gyerekeidnek ezt tanítod, ha fiú azt, hogy így kell a nővel bánni, a lánynak pedig, hogy ilyen egy kapcsolat :S:
".és azok a nők meg akiknek nincs lehetősége fittipaldinak lenni bandukoljanak egy ilyen pasi utàn strandon vagy bàrhol..."
Igen - mert pontosan ezt érdemlik. Egyébként tudod ki Fittipaldi? :o)) Mert ha igen, elmagyarázhatnád, hogy jön ide.
Marad, mert neked így jó, élvezed, ha mártírkodhatsz. Ne más nőket hibáztass, te választottál szar pasit.
Nincs okod, hogy vele maradj, csak az, hogy neked ez megfelel.
Ne haragudj,de ezt magadnak köszönheted..mi a lófaszt mártárkodsz?
Állj már a sarkadra a jó ég áldjon már meg!
Ha a lányoddal így viselkedne a faszija....te milyen tanácsokkal látnád el?
Basszus, milyen példát mutatsz te a gyerekeidnek?
Ez a pasi lábtörlőnek használ.
Megkaptad a levelem?
Komolyan kérdem: mi a jó neked ebben? Feladtad magad, házicseléd vagy, úgy is kezel.
Állj ki magadért, rúgd ki a fenébe.
További ajánlott fórumok:
- Milyen tapasztalatok vannak a Clostilbegyt nevű tablettával kapcsolatban?
- Kérdések és válaszok a 90 napossal kapcsolatban
- ÉGVILÁG... minden, ami csillagászattal kapcsolatos
- Időjárassal kapcsolatos szavak
- Honlap működésével kapcsolatos információk
- Mik a tapasztalatok a juharszirupos diétával kapcsolatban?