Negatív energiájú hely- létezhet? (beszélgetés)
A kóros földsugárzás bizony különböző betegségeket okozhat.Panel lakásba hallottam,hogy daganatos betegségben u.azon a fekhelyen sorozatban haltak meg:( Vagy más betegségek alakultak ki.
Sőt balesetek okozója lehet,ha ott megy az autók alatt a vízér...ezt is kimutatták a statiszták.
Szerintem inkább lehet vízér, mint földhöz ragadt lélek jelenléte. A vízereket szakember ki tudja mérni.
Ha ott a házban hunyt el az idős néni, elképzelhető, hogy ott maradt vagy visszajár a lelke. De nem hinném, hogy ez a problémák okozója.
A lélek, aki nem akar elmenni, inkább a házban okoz "ezt-azt", de nem hinném, hogy kapcsolatot ront meg vagy betegséget idéz elő bárkiben.
Én csak egyszer próbáltam, de nem sikerült, mert túl nagy volt az eszköz.
Egy L alakban hajlított valamiféle fém pálcával történik, azzal kell sétálni a szobában, úgy, hogy az L kisebbik fele van a markodban, a kisujjon van támasztva az alja, és a hosszabbik szára leng ki vízér esetén. Huhh, nehéz elmagyarázni így. Nem is emlékszem a módszer nevére.
Nekem is kilengett, jó helyen, csak nem volt pontos, mert férfikézre volt tervezve az eszköz (az exemére), és mikor kilengett, mindig ki akart esni a kezemből, ezért megmozdítottam a kezem, és nem mutatott pontos eredményt.
De tudtommal vannak emberek, akik ezzel foglalkoznak. Csak sajna kuruzslók is vanna, akik viszont csak a pénzedet akarják... :(
Sok – sok tízezer ember aurájának mérése alapján megállapították, hogy a krónikus betegségek túlnyomó többsége egy különös jelenségből adódik. Mégpedig abból, hogy az emberek fekhelyei éjszakánként „rossz helyen” vannak.
Hírek - Táltos Egészség
Földsugárzás - vízér - Hartmann zóna negatív hatásai
2009. márc. 28., szombat, 00.04.01 CET
Sok – sok tízezer ember aurájának mérése alapján megállapítottuk, hogy a krónikus betegségek túlnyomó többsége egy különös jelenségből adódik. Mégpedig abból, hogy az emberek fekhelyei éjszakánként „rossz helyen” vannak.
A Földnek van egy negatív, egészségre káros kisugárzása, amit úgy is nevezünk: geopatikus kisugárzás.
Ha valaki éjszakánként, vagy huzamosabb ideig napközben egy ilyen földsugárzás fölé kerül, e fölött fekszik, vagy e fölött tartózkodik, egy idő után a testén áthaladó ingersáv körzetében gyulladások alakulnak ki a szervezetében.
Nekem is voltak rosszulléteim,de átpakoltuk az ágyat és jól vagyok.
Ingával ki lehet mérni/méretni.
Segít, ha minden este fehér gyertyát gyújt, vagy egy mécsest. Tisztítja a teret és az aurát. És imádkozzon! Füstölőt is vehet!
Fogadjon be egy cicát, ha nem allergiás rá. A cicák az embereket gyógyítják, és leveszik róluk a negatív energiát. Na meg előszeretettel fekszenek ilyen helyen a legenda szerint. Az én macsekom erre mondjuk rácáfolt, mert ő imádja a pozitív energiájú helyeket. És tudom őt reikizni is. :D
Biztos, hogy jól választott férjet? Nem volt ez egy kierőltetett esküvő? Csak mert egy ilyen kapcsolat is teheti beteggé az embert. Amikor nem az az útjuk, hogy összekössék az életüket, hanem mondjuk szakítaniuk kellett volna... Csak egy alternatíva lehet ez is.
Az függ attól, hogy ki az a lélek. Ha ismerte a tesódat, akkor sajna lehet. Meg akkor is, ha hozzátapadt, és az energiáját szívja. Ami nagyon valószínű, mert különben nem lennének ilyen erőteljes tünetei.
Viszont ha a lélek nem a tesódhoz kötődik, hanem inkább a helyhez, tesódat csak "használja", akkor jó eséllyel ott marad.
Már értem. :) Ez területileg nagyobb probléma, mint amit én írtam...
Próbáljatok első körben a szomszédoktól infót szerezni a korábbi lakókról, vagy hogy mi volt ott előtte. Mert negatív energiát gerjeszthet valami tragikus esemény is, de egy földhözragadt lélek is csinálhatja.
Az attól is függ, mekkora az a hely. Mármint az függ a mérettől, hogy mit tehetsz.
Ha "csak" két vízér kereszteződése, tehát a lakás egy adott pontja, akkor át kell rendezni a szobát, hogy oda olyan dolog kerüljön, ahol keveset vagy. Pl. ne rakj oda ülő- és fekvőhelyet. De virágállványt se, mert a kaktuszfélék az egyetlenek, amik bírják, minden más növény el fog ott pusztulni.
De erre megoldás lehet pl. egy tükör is. Kiméred, hol van a vízér, és ahol nagyon erős, oda kell tenni, tükrös oldalával lefelé - csak ez kicsit költséges...
További ajánlott fórumok:
- Mit gondolsz, létezhet béke és szeretet a világon?
- Adategyeztetés feltöltőkártyánál - létezhet az, hogy azért kell szerződésmódosítást csinálni mert új személyigazolványom van?
- Hisztek abban, hogy két ember között létezhet megmagyarázhatatlan természetfeletti kapcsolat?
- Egy jó barát a kapcsolatban létezhet?
- 125/117-es vérnyomás 89-es pulzussal... Létezhet?
- Fizikailag létezhet az, amit a baba megiszik, rögtön átfolyik rajta és alul kijön? Szerintem nem, de ha nem akkor vér és ideges vagyok!