NAV-tartozás, mi lesz vele? (tudásbázis)
Szia!
Ha van ügyfélkapud, e-papíron adj be egy kérelmet, hogy a részletek fizetésének felfüggesztését kéred a veszélyhelyzet, vírusveszély idejére. Megírod indoklásként, hogy édesanyád nem tud dolgozni.
A részletfizetést engedélyezték? Van róla határozat?
Nem igazán segítőkészek, felszólították a 7 és 13 éves fiam ,hogy 15 napon belül fizessen 96 ezer Ft illetéket 😁 külön kérvény kellett ,hogy kitolják a határidőt legalább nagykorúságig. Holott úgy szólt a levél K.k Jóska Pista . Még így is 5000 Ft illetéket fizettem csupán ,mert írtam pár szót ,hogy mégis miből?😆 Addig nem válaszoltak míg nem ért oda az újabb kérvény a bélyeggel. Ez már nem most volt,de azóta sem javult a helyzet.
Na de ez most más sajnos 😕 , szerintem is próbáld meg kérvényezni,ahogy Globus tanácsolta ,hátha még mérsékelni fogják a havi részletet. Ha egyáltalán van már határozat.Nincs jobb ötletem ☹️
Házat vásároltunk, ami után illetéket kellett fizetni. Mivel egy összegben megterhelő lett volna, ezért részletfizetést kértünk. Édesanyám viszont határozatlan ideig nem tud dolgozni a vírus miatt (külföldön dolgozott), ezért az a plusz pénz is jól jönne.
A kérdésem az lenne, hogy aki jártas ebben a témában, tudja esetleg, hogy van-e lehetőség ennek a felfüggesztésére?
További ajánlott fórumok:
- Valaki fogyózna velem január 10.-től? Együtt biztos könnyebb lesz!!! :)
- Május végére csinos leszek!Hétfőn kezdem.Gyere segíts nekem, csináld velem!
- Van kedve valakinek mától velem együtt diétázni? Szerintetek hatásos lesz ez a diéta, amit kigondoltam magamnak?
- Lesz itt ma valaki egész nap? Beszélgetnék vele
- Mi lesz veletek lányok?Ki mit választ?Joshi vagy Mónika?
- Érezted már azt, hogy jó lenne ha mindennek vége lenne, veled csak rossz történik és sosem lesz vége...?