Narancssárga lett a hajam.Vissza tudnám állítani az előző színre?Segítsetek! (tudásbázis)
neked a "répa" szín se tetszett, pedig aztán azzal igencsak dögös csajnak néztél ki! :)
most fesd be szőkére, hadd nézzük meg azt is:):):)
persze csak vicc volt!
de a hajad mindenképp jobban járt volna, ha beszerzel egy csodaprogramot, ahol meg tudod nézni, hogy milyen haj állna neked jól :)
felraktam...
mondjátok,hogy jó.....légyszi.....
Köszi!
Bejelentkeztek anyósék,így csúszik a művelet.De amint tudom festem.Gesztenye barnát ill. világosbarnát vettem.Még nem tudom melyiket használom.Drukkoljatok!!!!!
Szerintem tök jó így!
Egyszer nekem is félresikerült, és én úgyhagytam. Viszonylag rövid volt a hajam, vettem brutál-erős hajzselét, tincseket csináltam, és bezseléztem, és tök úgy néztem ki, mint az Ötödik elemből a Lilu (Milla Jovovics nem tudom, hogy írják)
Elég nagy sikert arattam, csak a főnököm kapott szívrohamot :) :D
:)
Köszi
További ajánlott fórumok:
- Hogyan tudom a képernyőfelbontást visszaállítani normális méretre?
- Hogyan lehet visszaállítani a számítógép hangját, mert le vannak tiltva a hangeszközök?
- Facebook-on szeretném visszaállítani a régi jelszavam! De azt írj ki, h ezt a jelszót nem használhatom? Miért van ez?
- Hogyan tudnám a facebookon visszaállítani a régi adatlapomat?
- Facebook chaten hol is tudnám visszaállítani azt, hogy amit chatelek azt ne mentse el üzenetként?
- Hogyan tudnám visszaállítani az eredeti képernyőt? Még csak kezdő vagyok.