Narancssárga lett a hajam, mit tegyek? Ötleteket kérek :) (tudásbázis)
figyi, elb..tad a hajad, és még tovább akarsz rajta kísérletezni?
szerintem vond le a tanulságot, és ne sajnáld a fodrászra a pénzt :)
Vegyél Sch**ma hamvas csillogás sampont (ősz hajra fejlesztették ki, de sokan szőkék ezt használják). Mosd be vele jó alaposan. Kb. 3 mosás után nekem már tök hamvas szokott lenni. Oda tegyél legtöbbet, ahol nagyon sárga.
Szerintem legalább 2 hétig más (tartós) hajfestéket ne tegyél rá, mert nagyon fogja roncsolni. Lehet, hogy elég is lesz a sampon, és nem is kell más...
Melíroztass bele zöldet... az nagyon vagány!
Szerintem ne aggódj a narancssárga haj miatt, szokd meg! A nap majd szívja úgyis aztán következőben kicsit sötétebbet kenj rá. :)
Eredetileg egy elszúrt festés eredményeként lett az enyém is hasonló, aztán kis javítással már 2 éve ilyen és imádom. :)
Azért jöhetne még ötlet, pl. rá lehet-e menni mással és ha igen, mit próbáltatok már stb.
Valami használható :)
Nem dühíteni akarlak,de épp tegnap néztem a neten,h az a szín az idei nyár egyik divatszíne.Nem áll jól?
Fodrász biztosan be tudja festeni barnára,kímélő festékkel.
További ajánlott fórumok:
- Agresszív az 1 éves babám. Ha valamit nem szabad neki, akkor megpofoz, tépi a hajam, játék közben csapkod. Mit tegyek?
- Mit tegyek? Nagyon hullik a hajam. 16 éves vagyok és már alig van!
- Mit tegyek, eddig fekete volt a hajam de tegnap koktéllal akartam leszivatni, de csak a tövét szívta ki?
- Hajleszívás után, megbolondult a hajam, mit tegyek?
- "Égnek áll a hajam", mert nem a leírtak szerint használtam a hajfestéket, mit tegyek most?
- Tegnap este szőkítővel befestettem a hajam és szépen lehozta róla a feketét és most narancssárga, mikor festhetem újra?