Narancsbőr problémák - és a megoldás! (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Narancsbőr problémák - és a megoldás!
Szia !
Jó dolgokat írtál!
Ha agyban eldöntöd, hogy márpedig gödröcskék viszlát, akkor azok eltűnnek..
Naná, hogy diéta ( vagy legalábbis többször keveset, lehetőleg ne a Nagyiék szalonna, kolbász variációjából:-)
Rengeteg folyadék, a mozgás kívánja is ezt, úgy,hogy nem lesz gond.
Koncentrálni és eltűnnek:-)
Szép napot Nektek:-)
Sziasztok!
Én avonosat használok, de ritkán, mert mindig elfelejtem bekenni, amúgy biztos segítene.
Nem kényelmetlen fóliában tornázni?
Szia!
Van valamilyen jó/bevált/kipróbált krémed rá? Azért kérdem, mert most kezdtem el egyet használni, ami jónak tűnik, h. ne jöjjön vissza ami eltűnt.
Hula-hopp karika jó ellene??
Sziasztok!
Egyetértek, nálam is csak ez vált be: víz és masszírozás, köpölyözés! Hiába szobabicigliztem, kenegettem, megmaradtak a göbök...
Előszülinapi ajándékként megleptem magam egy szalonbérlettel és vééégre eltűntek a göbök (nyirokmasszázs, vákuumos kezelés, ultrahang + infra kezelések kombinációival).
DE azt mondták szalonban, hogy a lentebb felsoroltakon kívül a göbök alkattól is függenek ill. a kötőszövet rugalmasságától is!
+Méregtelenítenem is kell. Sima, feszes a bőröm végre. :))
Hát...tuti van valami abban, hogy genetika...
Én kb fél éve elhagytam a cukrot, liszteset kb 1-2 szer eszek 1 héten, heti 5ször tornázok, és a narancsbőr meg se moccan... :(
A cikkíró kifelejtette a folyadékfogyasztást, ami talán a legfontosabb.
Alapvetően a helytelen életmód, táplálkozás, genetika, illetve a mozgásszegény életvitel miatt alakul ki.
Tehát nem feltétlen tűnik el, viszont jelentősen lehet rajta javítani.
Mivel különbözőek vagyunk, nem mindenkinél azonos a kezelés. Nekem diéta+sok folyadék fogyasztása már elég volt, mondjuk nekem nem nagyon látszott.
Jó a cikk,ezeket én is ki fogom próbálni.
Ugrás a teljes írásra: Narancsbőr problémák - és a megoldás!
További ajánlott fórumok:
- Kisiskolás problémák megoldása
- Ismer valaki olyan "spirituális látót, aki segíthet a lelki problémák feltárásában, megoldásában?
- Bizalmi problémák, mindkét oldalon. Megoldás?
- Szűzhártya-problémák műtéti megoldása. Volt már valakinek ilyen gondja?
- Fogyi dolgok, problémák, tanácsok, megoldások
- Problémák megoldása az iskolákban, tanári tapasztalatok