Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Szűzhártya-problémák műtéti megoldása. Volt már valakinek ilyen gondja? (tudásbázis)
Sziasztok! Hasonló problémám van, esetleg ha valaki erre jár, megosztaná a tapasztalatait hogyan is működik ez a műtét? Előre is köszi!
Rosszul írtam. Nem adott, hanem ajánlott sikosítót.
Úgyhogy most le vagyok döbbenve..és csodálkozom. :O
Ma voltam dokinál, és azt mondta nem vagyok szűz..
A fájdalomra meg adott sikosítót.
Mindvégig nagyon kedves volt, így kellemes légkörben telt a vizsgálat.
Mindegyiknek ilyennek kéne lennie.
Akkor most elővehetjük a vaginizmus nézetet :(
Majd írd meg, hogy holnap mit mond a doki, és hogy milyen megoldást javasol, remélem sikerül hamar megoldani a gondod.
Az nem elég gond vajon, hogy az aktustól sem szakad át? :( Szerintem itt egyértelműen ez a gond, de többet tényleg majd csak a doki mond.
A fájdalom nem csak a szűzhártya miatt lehet. De ezt az orvos majd eldönti, ha gondolod nézz rá erre az oldalra: www.vaginizmus.hu
Ha az orvos esetleg azt állapítja meg, hogy a szűzhártyáddal nincs semmi gond, akkor ez is lehet.
Egyébként biztos..
Dokihoz sem azért megyek, hogy megállapítsa amit már tudok, hanem azért h megoldódjon végre a probléma.
Ami miatt a szexuális életem elég gyatra, ugyanis nem szakadt át és a mai napig iszonyúan fáj..
Nem, majd hétfőn megyek orvoshoz ezzel.
Biztos, hogy a szűzhártyáddal van a gond, ezt orvos állapította meg?
Köszönöm, hogy ezt megosztottad velem! :)
Hát akkor kórházban végezték. Szerintem az altatás miatt.Utána néhány órás "megfigyelés", aztán mehetett haza.
Köszi a választ. Ezt nőgyógyászati ambaulanciákon végzik, vagy a kórházban?
Szia!
Konkrétan nem nekem volt ilyen gondom, de amikor nekem eü-kaparásom volt, egy 17 éves leányzó volt bent olyan problémával, hogy túl erős volt a szűzhátyája, és ráadásul még olyan szűk is volt a rés, hogy tampont sem tudott használni.
Ezért egy altatásos 5perces műtéttel kicsit megnagyobbították a rést. Még aznap haza is mehetett.
Szűzhártya-problémák műtéti megoldása. Volt már valakinek ilyen gondja?
További ajánlott fórumok: