Fogyi dolgok, problémák, tanácsok, megoldások (beszélgetés)
SZIA!
A turmixot sajnos nem ismerem,de az almaecetes dologt én is használtam.Én minden étkezés előtt 20-30percel ittam egy pohár vizbe(kb 2dl)feloldva 1evőkanál almaecetet.Nagyon hatásos.Sok sikert a fogyáshoz:)
Szia Csibe!
hogy kell inni az almaecetet? Minden evéskor? És mennyit? Mennyi mehet le tőle fél év alatt? Mi az az FLP turmix? Drága? Bocsi a sok kérdésért de a súly is sok amitől szeretnék megszabadulni
Sziasztok!
Én a terhesség után rajtam maradt feleslegtől szabadultam meg. Igaz, lassan, de biztosan. Soha nem próbáltam ki ilyen diétákat, mint a *, vagy a 90 napos. Az én receptem egyszerű.
Először kezdtem az almaecettel, ez kb. 1/2 évig csináltam, mert nem lehet huzamosabb ideig, mert kikészítheti a gyomrot.
Utána az FLP fogyiturmixát ittam. Nagyon jó ízű, és egyszerű elkészíteni. Vacsi helyett egy shake, és esetleg ha nem volt időm reggelizni azt is ezzel pótoltam. :) Nekem bejött!
20 kg-ot fogytam, most a terhesség előtti alakom és súlyom van. Igaz ezt 1 1/2 év alatt, de nem jön vissza :)
Göbös alulműködő golyvám van.Ilyen betegségben szemvedők is próbálkozhatnak a * diétával?
A diétában jódaqua fogyasztása szerepel, melynek leírásában ez kizáró tényező.
Nagyobbacska súllyal az ember nem kezd egyből kickbox-aerobicra járni, mert hamar elviszi a mentő. :))
Én egyelőre a dinamikus sétát gyakorlom, ami napi 1-1,5 km-t jelent. 5 megállóval előbb szállok le a buszról és hazagyalogolok. Nem séta, hanem haladós "menés". :)
Szioka!
Gratula az eddigi eredmenyedhez!:)
Meg soha nem probaltam a 90 napos dietat igy nem tudok nagyon hozza szolni.:(
Tegnap kezdtem a * dietat most ezzel probalkozom,remelem sikerrel jarok:))
Udv kozottunk:))
én a 90 napos diétát csinálom! 13 kg t fogytam már eddig! igaz nulla mozgással most készülök bevezetni a rendszeres mozgást:)
étrendi tanácsokat szivesen elfogadok :) Ti hogy szabadultok meg felesleges kilóitoktól?