Naponta, vagy kétnaponta 20-25perc futással milyen eredményeket érhetek el? (tudásbázis)
Sziasztok!
Én hetente kb négy nap futok 4-5-6km-t futópadon ami nálam kb 40-45 perc,ezt csinálom kb másfél hónapja (eleinte igaz talán 10 percet,ha tudtam futni,vagy annyit se),folyamatosan fejlődtem,és fejlődök most is és egyre többet bírok szépen lassan.Izmosodtak a lábaim,jobb lett a kondim (előtte nem mozogtam semmit),de nálam nem indult be a fogyás amíg el nem kezdtem odafigyelni arra,hogy mit eszek.Kezdek rájönni,hogy tényleg nem elég a torna,kondizás a fogyáshoz,hanem az sem mindegy mit eszik az ember.
Akinek meg sikerül fogyni csak a mozgással,úgy hogy eszik mindent akármikor az szerintem tényleg szerencsés ember.
Gondolom te is kedves Lexi018 fogyni szeretnél elsősorban,vagy nem?
Bocs,ha hosszúra sikerültem.
dehogynem!:)
De tudod,minden fogyás alapja a mértékletes,és változatos étrend!Ezt én is tudom,csak nehezen szánom rá magam!De most van miért,van célom!3 kg-ot le kell dobnom,de ronda gyorsan! :))
Nira te nagyon ügyes vagy,irigyellek:)
Igyekzsem én is többet futni,mert én türelmetlen vagyok és azt akarom h hamar meglátszódjon:)
Szerintem 20-30 perc is elég, ha neked ennyi időd van csak. A 100 darab felüléssel szerintem már jó lesz.
Bár én könnyen beszélek, mert könnyen fogyok és könnyen hízok.
Én a fenekemről, combomról, hasamról szeretnék faragni. Most 4-6 kg a felesleg rajtam, de nem ártana izmosodnom is. A guggolás szerintem jó a mindháromnak. Meg régen csináltam 2-2kg-s lábsúllyal olyat, hogy leültem, kinyújtottam a lábam és felemeltem annyira amennyire csak tudtam. megtartottam a levegőbe 2-3 másodpercig és visszaengedtem a földre.
szia!
Hát igazából a hasam és a csipőmnél)a két oldalam) az,amiből mehetne,de nagyjából mindenhonnan.Én 170cm vagy és 63kg.Most kezdtem el futni,és futás után még szoktam 100 felülést csinálni,amikor hazaérek.Csak nem tudom,hogy tényleg igaz e az a 30 perc utrán indul be a zsirégetés mondás...
Szia Lexi!
5 és fél hete szültem. Szülés előtt készítettem magamnak egy edzéstervet, amiben szerepel 30 perc kocogás és napi 3-szori torna. (Ha a lányom is engedi.) Van itthon felülőpadom, azon csinálok majd napi 50 hasprést és felülést, 4 ütemű fekvőtámaszt szeretnék és guggolást. Na meg mellette súlyzózni.
Igaz 59kg vagyok és 178cm magas, de mindenem a mozgás.
Szerintem a futás mellett még valamit csinálhatnál. Pl.:Felülés, bár attól függ, hogy honnan szeretnél fogyni.
Arra lennék kiváncsi,hogy igaz -e,hogy a zsírégetés 30perc után indul be..vagyis pl 20perc futással semmit nem is érek el?
Vagy mi történik ilyenkor?fogyni,alakot formálni szeretnék.