Napok óta fáj a fejem. Lehet azért, mert meg fog jönni? (beszélgetés)
Vagy amiatt, mert meg fog jönni, vagy azért, mert nem bírod a légnyomás változást!!! ...ha gyógyszer, akkor: apranax, ibustar, flector por, ketodex....
ha jobban szereted a természetes dolgokat, akkor citromfű tea jó nyugtató, nekem mindig segít, a menta/borsmenta tea. Emellett a cickafark tea( keserű nagyon), kakukkfű, zsúrló tea, és a jó öreg kamilla, csalán tea!
Az sem kizárt, hogy csak egy kis alvás kellene! :)
Jobbulást!! :)
A kocogás tudja enyhíteni a feszültséget, utánna hátha elmúlik a fejfájásod!:)
Én is rendszeresen tornázom és nagyon jó a feszültség levezetésére:)
Köszönöm. Sajnos nem vagyok sokkal jobban. Ugyanúgy hányinger és felfájás. A stresszforrást sikerült kiiktatnom, lehet, hogy butaság ez a feltevés, de lehet, hogy ki kellene mozogjam a feszültséget? Megyek is kocogok egyet.
Ahogy olvasom, sokan vagytok, akiknek nem könnyű a menstruáció előtti néhány nap. Hát, lányok. Kitartás!
Szija!
Nekem is ugyanúgy megjön. Magamhoz tudom mérni, hogy nem tart így olyan sokáig, "csak" egy nap pokol, és mindig pontos.
ha fogamzásgátlót szedsz, nem lehet PMS-ed, hiszen nem is menstruálsz. vagy ez hülyeség?
inkább az időjárás lehet a ludas, ha érzékeny vagy rá, vagy persze az is, amit írsz, az ideg, stb.
Szia!
Írtam privit:)
Szija!
Erről a teáról mit lehet tudni? Hogy kell inni? S nem tudod, van befolyásoltsága a fogamzásgátló hatására?
Szia!
Igen, a vérnyomásom rendben van.
Örülök, hogy neked elmúlt a felfájásod:)
Szia!
Valószínű minden amit leírtál közrejátszik a fejfájásodban. A havid viszont tuti. Sajna nekem is minden hjónapban 2-3 napig migrénes fejfájásom volt akkor:( Már megszűnt, mert iszom kb. 2 éve a kombucha gomba teáját. Ez elmulasztotta aminek nagyon örültem.
További ajánlott fórumok:
- Hogyan lehet kitörni a mindennapok egyhangúságából?
- Mi lehet a hónapok óta tartó gyomorfájásom oka?
- Napok óta fáj a fejem:lehet a hirtelen jött melegtől?Valaki hasonló problémával?
- Napok óta fáj a fejem, mintha az agyam fájna. Semmitől sem múlik el, főleg ha lehajolok. Mi lehet a baj?
- A lábfejem (mindkettő) hónapok óta le van feketedve. Nincs fájdalmam, érzem, mozgatom, csak feketék. Mi lehet a baj?
- Napok óta fáj a fejem, mitől lehet?