Napi kontaktlencse (beszélgetés)
Köszönöm a válaszokat, három napig használtam az első párat, a harmadik nap volt kicsit unkomfortos, de amúgy teljesen rendben volt! Pedig kapta a sós tengervizet (mentem víz alá) és a sminket is nyomtam.🙈😂
Két napig tökéletes az egy napos lencse!
Köszi szépen, én is megkérdeztem, ugyanezt mondta.
Sajnos nincs idő, nem érkezik meg, mert meg kell rendelni mindenhol, cilinderes :( sajnos nagyon pórul jártam. Három éve meg a szemüvegemet b.sztak el máshol. Ott elnézést kértek, kaptam vmi vigaszajandekot, de itt mèg ök voltak flegmak és bunkók. De mindegyik eladó.
A havi lencsét 30 napig lehet hordani, azért tette este folyadékba és másnap felvette.
Nekem napi van most, egy napig lehet hordani és utána ki kell dobni.
Nekem ugyan nincs, de gyereknek igen, felváltva hordja a szemüveggel. Éjszakára ő mindig folyadékba tette, gondolom másnap is jó volt. ezt nem tudod megtenni?:))
Csak jobb, mint úgy aludni.
Sziasztok!
Ti szoktátok több napig használni a napi kontaktlencsét? Nekem eddig csak havi volt, azt használtam pár napig tovább, amiből még nem volt soha gond.
Most sajnos elcseszték a kontaktlencse rendelésemet az Ofotértban, emiatt csak 5 db próbalencsével tudok menni nyaralni, ami kevés lesz. Már nem jön meg a rendelésem. :(((
További ajánlott fórumok:
- Színes kontaktlencse
- Észrevétlenül eltűnhet egy kontaktlencse a szemből?
- Ha kontaktlencsém van festhetem a szemem?
- Cylinderes kontaktlencsével a 2. próbanapon normális a homályos látás?
- Napi kontaktlencsében napközbeni pár óra szunyókálás lehetséges?
- Ha több napig nem viselem a kontaktlencsét, akkor naponta cserélni kell a folyadékot, amiben áztatom?