Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D (beszélgetés)
De a történethez az is hozzá tartozik, hogy rengeteg fajta diétát próbáltam már, és ha fogytam is, később több jött vissza rám. Tehát rám ez mindig igaz volt.
Kivéve mostanság.... :)
Hááát, biztosan szervezet meg adottság függő is. Azt tudom, hogy rám a duplája jött vissza, pedig csak annyit tettem, hogy elkezdtem rendszeresen enni. És rosszul voltam folyton a diéta alatt, herpeszem volt megállás nélkül... Gyenge voltam, erőtlen, és álmos.
Lehet hogy ez más emberekre nem így hat, de én biztos vagyok benne, hogy butaságot csináltam, és örülök, hogy nem lett belőle nagyobb baj. Biztosan nem egészséges.
Mit jelent észt osztani?
Gondold meg:te is ezt tetted.Most az,hogy te egyetértesz ezzel a diétával...Az attól még okosítás volt.Olvasgattalak...Szuper,hogy felvettek orvosira,de mondcsak...(Hogy) sikerült az első év?Szerintem ismét:sikeres hallgatói éveket.
Amúgy meg:tényleg sokszor a hallgatással bölcsebbnek tűnünk,mint olyan mellé tenni le a voksot,amiről még lövésünk sincs...
Továbbá gondold meg:kár olyat tenni,amit mondjuk két év múlva tiszta cikinek tart majd az ember.Légy hálás,én csak ettől óvlak...
(korai meg nem szerzett tudás tekintélyére hivatkozni,légy óvatos)
Ez még nem jelent semmit, érted, én 4. hónapja vagyok vegán, kb 2 óránként eszem valamit, ha megéhezem, napi 6,5 órát alszom, annyira van szükségem, a maradék 17,5 órában meg pörgök, mint bohóc f.szán a kalap :-)
De ezt csak azért írtam, mert én gondolom pont az ellenkező véglet vagyok, mint te.
" Józan ész ide vagy oda, a napi egyszeri, esti, nagy étkezés..."
Az a jó a dietetikusokban,hogy szükség van rájuk még egy belgyógyász szakorvos mellett is!Ezt a mai naptól melegen ajánlott megjegyezned és bölcsebbnek tűnsz majd.Sikeres hallgatói éveket!
Szia, én tegnap kezdtem el a harcosok étrendjét!;o)
Még sok tapasztalatom nincs a témában, hiszen csak egy napja csinálom, de egyet elmondhatok: reggel sokkal frissebben ébredtem, mint korábban bármikor és nem a fáradtsággal küszködve kezdtem a napomat, hanem egyből elkapott a tenniakarási láz. Most megyek is futni, aztán eszem egy marék mandulát. Nagyon frissnek érzem magam..;o)
Akit érdekelnek a fejlemények, itt blogolok a módszerről és a tapasztalataimról öt héten át: [link]
Ori Hofmekler: Harcosok étrendje
Ori Hofmekler saját, izraeli hadseregben szerzett tapasztalataira valamint az ókori, pl. római, légiósok evési és edzési szokásaira alapozva alkotta meg a Harcosok étrendjének elméletét.
A módszer születéséről így nyilatkozott: “Valójában nem is én találtam ki az étrendet, hanem az étrend talált rám. Minden az izraeli különleges egységnél kezdődött. Rájöttem, hogy a bajtársaim és jómagam is, sokkal jobb formában voltunk, ha nappal, az aktív időszakunkban keveset fogyasztottunk és akkor ettünk, amikor tudtuk, hogy van időnk pihenni. Az előírt napi 6-7-szeri étkezés, plusz a snack-ek, jobban lefárasztottak, mint bármi más. Erőtlen voltam és nem voltam olyan éber és összeszedett, ahogy szerettem volna… Óriási különbséget éreztem a teljesítményemben, amikor drasztikusan csökkentettem a nappal elfogyasztott étel mennyiségét. Később, az egyetemen, majd művészi pályafutásom során is, azt vettem észre, hogy ha nappal alig eszem, és este egy főétkezést fogyasztok, sokszorta kreatívabb és éberebb vagyok… Némi kutatómunka után azt találtam, hogy a harcosok régen eképp éltek és ekkor kezdett el magával ragadni a dolog.”
A Harcosok étrendje egyszerű és praktikus könyv. Ha elolvastad és megértetted a célokat és az alapelveket, azonnal elkezdheted az étrendet. Józan ész ide vagy oda, a napi egyszeri, esti, nagy étkezésre alapuló étrendet világszerte követik sikerrel fogyni vágyók, nők, szellemi munkát végző irodisták, sportolók és betegek.
A magyar könyv fordítója (egyben kiadója) maga is immár 3 éve követi a Harcosok étrendjét. Edzőként és magánemberként is tapasztalja jótékony hatását az egészségre, a szellemi teljesítményre, és a fizikai erőnlétre.
Kb. mennyit fogysz így egy hét alatt?
Mióta csinálod? Mennyit szeretnél leadni??:)
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Harmincas Bagoly Anyukák ! Beszélgessünk!:)
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik a Budai Meddőségibe azaz BMC-be járnak, ide! Beszélgessünk!
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!