hát ez bele sem férne a napjaimba, 5-re érek haza, utána gyorsan ezt azt csinálok itthon. általában ha hazaér valamelyikünk van egy puszi ölelés, de hát miközben rohangálok a konyhában a vacsival vagy a mosógépet pakolom be vagy bármi jobban szeretem, ha hagynak "szaladgálni" és intézni amit kell. a munkahelyemen meg nem szoktak ölelgetni.
Mintha csak én írtam volna. Nem tudok elképzelni annál kínosabb pillanatot, mint amikor a helyzet megkívánná, hogy megöleljek valakit, és akkor én azt mondom: gyere, gyújtsunk rá! :)
Mondjuk lehet, hogy pont azért, mert nem kaptam és nem "tanultam meg" kezelni és kezdeményezni sem. Tudok szeretni, nagyon is, csak én máshogy tudom kifejezni.
Feszengek, ha valaki megölel, szóval nem érzem rosszul magam, hogy nem kapok, főleg napi 15x. :-D
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.