Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Nálatok se talál meg senki semmit? fórum

Nálatok se talál meg senki semmit? (beszélgetés)

ma 20:16
Az édességet valahogy mindig sikerül 😀
25. globus (válaszként erre: 18. - 55Judit)
ma 18:29

Biztosan rátetted a vödör vagy talicska tetejére, hogy majd menet közben kiteszed. Mire odaértél, elfelejtetted, szállítás közben lecsúszott, kiöntötted.

Bingó!

ma 18:18

Eddig nem volt jellemző de amióta megvan a kismacska, sorra tűnnek el a dolgaink

Most nincs még egy távirányító, 1 zseblámpa 2 fésű 1 kefe több gyógyszer és a szg egér, és lehet hogy sokmindent meg nem fedeztunk fel. nagyon rossz macska mindig ramol

23. 55Judit (válaszként erre: 22. - Boldogzokni)
ma 17:50
Ha a korróziót nevezhetjük bomlásnak, akkor de! Szinte felismerhetetlenségig.
22. boldogzokni (válaszként erre: 18. - 55Judit)
ma 17:20
Az jó, gondolom sokat nem bomlott :DDD
ma 11:05
Ezzel nálunk nincs baj
20. 55Judit (válaszként erre: 19. - Globus)
ma 11:04
👍
19. globus (válaszként erre: 17. - 55Judit)
ma 11:03
Kicsit rákerestem mostanában, és találtam 6 db tápoldatot növényekhez. Én is mindig újat vettem...
18. 55Judit (válaszként erre: 13. - Boldogzokni)
ma 11:03
Olyan is volt hogy mindent feltúrtam a metszőollóért, és 2 év múlva a komposztálóból került elő.
17. 55Judit (válaszként erre: 12. - Hansika)
ma 11:00
Arra nem foghatom, mert nem az van hogy most kezdtem eltüntetni dolgokat. Ez sok éve így van. Ráadásul öröklődik. Fiam se találja sokszor a dolgait, de ő hirtelen lepattintja a problémát és vesz másikat.🤣
ma 10:59
Saját dolgaimra is mindig rácsodálkozom.
15. boldogzokni (válaszként erre: 11. - 55Judit)
ma 10:16
Igaz! Enyém is meglátja az üdítős üvegeket és kész, addig tart a látása. :DDDDD
14. boldogzokni (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
ma 10:14
Egy már nem kicsi gyerek volt.
13. boldogzokni (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 10:11
Ez a rosszabb verzió, azt hiszem.
12. Hansika (válaszként erre: 10. - 55Judit)
ma 09:53

En a te helyedben ezt mär a koromra fognäm...

csak witz)

11. 55Judit (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
ma 09:40
Ha a pasi megtalálja a hűtőt és belenéz, eléggé behatárolódik a látótávolsága.
10. 55Judit (válaszként erre: 8. - Hansika)
ma 09:38
Ez az, hogy nálam a kutya se jár. A tettes csak én lehetek. Talán kidobom.
9. Hansika (válaszként erre: 6. - Kacsahercegno)
ma 09:34

Na ezen tenyleg jot nevettem...

köszönöm a fogalmazäst..-))

8. Hansika (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 09:32
biztos a kutya a tettes.....
7. globus (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ma 09:20
Nálunk a napi használatú dolgok megvannak. Gond inkább, ami ritkán kell, pl. tavaly használtam utoljára. Ezeknek nincs könnyen nyilvántartható helye, ráadásul ide-oda pakoljuk azzal, hogy "majd egyszer".
6. Kacsahercegno (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 09:20
Néha, de én tuti nem fogok egy felnőtt emberhez odarohangálni, hogy kivegyem neki a vajat a hűtőből :D Előbb-utóbb rátalál. Én ezt a jelenséget azzal magyarázom, hogy a férfiaknak evolúciósan "vadász-szeme" van, az ősemberek mindig a távolt fürkészték zsákmány után kutatva, míg a nők gyűjtögettek az előttük lévő bokorról, így a palik sosem látják azt ami kb. kiveri a szemüket 😅 Nem kell ezzel foglalkozni szerintem. Ha nagyon kicsi a gyerek akkor persze a kezébe lehet adni a dolgokat, de azért ezt tudja szerintem mindenki önállóan megugrani egy bizonyos életkor után (mondjuk ha elértük a kétjegyű számokat) :D
5. Amaunet (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 09:07

Minden családban előfordul, ha csak alkalmanként is.

Érdemes lenne leülni a gyermekkel és beszélgetni a rendszerezésről, bevonni a háztartásba.

Pl. mosás után ebbe a fiókba pakoljuk a zoknikat. A hűtőben ezen a polcon vannak a felvágottak, húsfélék.

A könnyebb megszokáshoz esetleg színes cimkéket alkalmazni.

Felnőtt korára ez rögzül majd és rendben tudja majd tartani a saját otthonát is.

ma 08:58
Van ilyen minden családban. A méreg az, amikor kicsi süteményes tányérok, kávéscsésze alátétek, kiskanalak véglegesen eltűnnek. Hát nálam ilyen is van.
ma 08:52
Van ilyen is :)) Néz, de nem lát. Ha meg kell keresni valamit, akkor én veszem kézbe a dolgokat, különben soha nem lesz meg. Ha átesik rajta, akkor sem. :D
2. papája (válaszként erre: 1. - Boldogzokni)
ma 08:46
Sajnos nem vagy egyedül.
ma 08:33

A mi családunkban mindenki velem kerestet meg mindent. Nagyon vicces, mert a hűtőben sem találnak meg olyat, ami majd kiszúrja a szemüket és a hűtő nem egy óriási tér. :))))

- Annnnyaaa, hol a vaj? - A hűtőben. - De ott nincs! Odamegyek, kiveszem, kezébe nyomom. :DDDDDDD Válasz: - De eddig nem volt ott. :DDDDDD

Más családok is ilyenek, vagy csak én vagyok ekkora mázlista?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook