Nálatok se talál meg senki semmit? (beszélgetés)
Biztosan rátetted a vödör vagy talicska tetejére, hogy majd menet közben kiteszed. Mire odaértél, elfelejtetted, szállítás közben lecsúszott, kiöntötted.
Bingó!
Eddig nem volt jellemző de amióta megvan a kismacska, sorra tűnnek el a dolgaink
Most nincs még egy távirányító, 1 zseblámpa 2 fésű 1 kefe több gyógyszer és a szg egér, és lehet hogy sokmindent meg nem fedeztunk fel. nagyon rossz macska mindig ramol
En a te helyedben ezt mär a koromra fognäm...
csak witz)
Na ezen tenyleg jot nevettem...
köszönöm a fogalmazäst..-))
Minden családban előfordul, ha csak alkalmanként is.
Érdemes lenne leülni a gyermekkel és beszélgetni a rendszerezésről, bevonni a háztartásba.
Pl. mosás után ebbe a fiókba pakoljuk a zoknikat. A hűtőben ezen a polcon vannak a felvágottak, húsfélék.
A könnyebb megszokáshoz esetleg színes cimkéket alkalmazni.
Felnőtt korára ez rögzül majd és rendben tudja majd tartani a saját otthonát is.
A mi családunkban mindenki velem kerestet meg mindent. Nagyon vicces, mert a hűtőben sem találnak meg olyat, ami majd kiszúrja a szemüket és a hűtő nem egy óriási tér. :))))
- Annnnyaaa, hol a vaj? - A hűtőben. - De ott nincs! Odamegyek, kiveszem, kezébe nyomom. :DDDDDDD Válasz: - De eddig nem volt ott. :DDDDDD
Más családok is ilyenek, vagy csak én vagyok ekkora mázlista?
További ajánlott fórumok:
- Celeb vagyok... műsornak most mi a lényege? Innen nem esik ki senki és nem nyer senki semmit? Csak nézzük hogy hány csillag van és kész?
- Kislányom csúnyán köhög.Voltunk már több orvosná(gégésznél is)l de nem talált senki semmit.Hova forduljak hogy megszűnjön a köhögése?
- Mindig becsipogok a reptéren, nem hordok semmilyen ékszert, se övet, soha nem találtak semmit, mitől?
- Hogyan keressek rá a 20. heti vetélés okára? Nem találok semmit róla...
- Mit tegyek, ha túlvagyunk 2 találkozáson, de semmit nem érzek?
- Hallott-e már valaki férfi betétről?Egyik ismerősöm mondta hogy van ilyen. Kerestem a neten de sajnos semmit nem találtam róla.:(