Mindig becsipogok a reptéren, nem hordok semmilyen ékszert, se övet, soha nem találtak semmit, mitől? (tudásbázis)
Egyszer az történt a Lutonon velem, hogy átmentem a kapun, és telim a kezemben maradt.
Négy férfi ugrott rám. Nem vicc, ugrottak.
Ettől viszont a kis bugyóm lett vonalkódos , ami újfent besipolt.
No jó, ez már csak vicc. De akkor ott nagyon megijedtem.
arckrémet írtam,nem ránctalanítót :)))
Amúgy csodaszép a fiad,gratula hozzá ;-)
még nem vagyok olyan öreg h arckrémet használjak :D
de ha lenne ilyen sem használnám mert az a vicces h fémallergiám van
1. Ha volt műtéted bármi benned maradhatott véletlenül!
2. Ha a ruhán csipog be valami az lehet a bolt lopásvédője(kis fém tapasz) mert exbarátnőmnél a 3. mosásra jott csak ki! Vette volna fel és a szárában volt! Had ne mondjam mi lett volna ha kijön belőle mosás közben...
3. Az amalgán tömés is egy lehetőség!
4. Rengeteg az extrém lehetőség. Hogy csak a legdurvábbat mondjam az a kínai férfi akinek golyó volt a fejében...
De arra is volt példa hogy gyerekkorban került némi fém a bőr alá és ott betokosodott, így nem szívódott fel annyira a benne lévő anyag! És az ilyen extrém lehetőségek sora végtelen bár nem valószínű...
De tényleg nézesd meg legközelebb a fejed. Hátha...
ha megálsz a kapuba akkor becsipog, mert ott vagy
a lényeg folyamatosan kell menni , és nem stresszelni....
nénikék játszottak elöttem, vagy 5x vissza küldték öket...
ott jöttem rá, hogy az volt a baj, hogy megáltak...
terminátorasszony :o)
élő szövet a belső fémvázon :D
a vastablettát csak viccnek szántam:))
nekem is van amalgám tömésem, több is, de sosem csipogtam be sehol ez miatt.
valami más lesz ott... amikor a kézi bigyóval végignéznek hol csipog be?
Már 4. alkalommal csipog be a kapu a reptéren és nagyon idegesít az állandó, tapizás, cipőlevétel, fura nézés.
nem hordok semmilyen ékszert, se övet. mindig más ruhában voltam és soha nem találtam semmit.
mitől?
További ajánlott fórumok:
- A barátnőm egy éve nem fizet tb-t.Azóta nem is vett igénybe semmilyen ellátást.Most mégis követelik rajta az elmaradt összeget.
- Szakítás után miért állítja azt egy férfi a munkatársainak, hogy a mai napig hívogatom, holott semmilyen jelet nem adok felé?
- 2 és fél éves kisfiamat semmilyen módszerrel nem tudom leszoktatni a ciciről. Tanácsokat várok.
- Mi az, amit soha senkinek, semmilyen körülmények között sem mondanál el?
- Mi a véleményetek a szénhidrátmentes diétáról?Nincs semmilyen veszélye?
- Két és fél éves lányom SEMMILYEN húst ne eszik meg. Régebben szerette. Erőltessem, vagy hagyjam rá?!