Nagypapa... (beszélgetés)
:(
Hát akkor majd elküldi utólag!Vagy az neki nem felel meg?
Mindenképpen jó lennek minél hamarabb dűlőre jutnotok,papi állapota miatt is.De az lenne a legegyszerűbb ha felhívnád a nagyit és megkérdeznéd neki mi erről a véleménye h egyáltalán mikor menjetek?Lehet nem is lenne jó nekik a jövő7....
Felébredt a Törpém,megyek,majd elolvasom mire jutottatok!Remélem sikerül megoldani!
Azt hajtogatja, hogy ő akarja fizetni az utat.
Mondtam neki, mi van, ha addig bármi történik az apjával, mire ő, hogy nem fog...
Szóval ő úgy gondolja, hogy várjam meg az áltana küldött pénzt, ami majd szerda táján érkezik, és utána induljak csak el a babával.
Azt hozzáteszem, autó nincs, tehát buszoznunk kellene, így a hosszú hétvégét utazás szempontjából messze szeretném elkerülni, az meg akkor már egy hét halogatás...
Hát ha akkor így gondolja akkor eláshatja magát.
Hiszen te jó szándékból akarsz menni,és esetleg nem megvárni h a papi meghaljon,amíg ő pénzhez jut... :(
Bocs,kicsit nyers de akkor miért is jut eszébe ilyesmi ha most meg visszakozik a pénz miatt.
Ha nem sajnálod rá a pénzt,mondd meg exnek is h te elmész,ő meg nyugodtan keressen pénzt h tudja támogatni továbbra is a gyerekét
Én már idős vagyok (és nagymama!) nagyon hiányzik
az unokám ölelése, és már az is boldogsággal tölt el, ha a szomszéd babát ölelhetem!!
Ezért javaslom, hogy ha tudod a nagymama telefonját, beszélj vele (nincs-e valami olyan gond, hogy feleslegesen utazol!) és menj, szerezz
Nekik örömöt♥♥
Az ex nem is érdekel engem, bár az azért megfordult a fejemben, hogy mi van akkor, ha én ebben a helyzetben most őt kikerülöm, ő meg megharagszik, és nem támogatja tovább a fiát...
Az azért nekünk nagy érvágás lenne...
Szerintem:ne foglalkozz az exeddel,ha van rá időd-pénzed-energiád akkor menj el a Picúrral a nagypapához.Egy szem unokája,és ki tudja látja-e még az életben?!
Itt szimplán a jó érzés az ami számít,nem az exed ígérgetése,anyagiaskodása.
Ha úgy érzed,h ennyit megérdemel a nagypapi,akkor menjetek el bátran!
Ne hívd.
Szerintem szervezze le mindenkivel egyeztetve, utalja át és utána menj.
Olyan hirtelen jött ötletnek tűnk a részéről, amit ő sem gondolt komolyan:/
Szerintem hívd fel a mamát és kérdezd meg mit szólna hozzá?!
Biztos jól esne nekik,ha elmennél a picivel.Ne a volt párodra várj.
Legalább jót tennél és jó érzésekkel töltene el.:)
Én így tennék.
Szerintem vidd el a nagypapához a gyereket, attól függetlenül hogy volt párod utal-e előtte vagy nem!
Az megint más kérdés hogy nem is látták még, de semmit sem késő elkezdeni.... szerintem
Bocsi az elírásokért...
Még annyi, hogy a baba simán bírná az utat, szoktunk 'csavarogni'. :)
Van egy 8 hók kisfiam. Az apja elhagyott kb fél éve. Gyermektartást fizet, tehát támogat minket, de a gyereket fél éve nem látta.
Ahogy az apai nagyszülők sem. A nagypapa másfél éve szívműtéten esett át, s pénteken kaptam egy olyan infót a volt páromtól, hogy rosszabbodott az állapota, így esélytelen, hogy ők bármikor el tudjanak jönni babalátogatóba (a papa 8 hónapja várja, hogy láthassa az egyszem unokáját, de az exem mindig csak ígérgetett nekik).
Most az exem kitalálta, hogy bevállalnám-e a 250 km-es utat a babával, meg hogy adni kellene a szüleinek egy 10-est, de ő azt is elküldi, meg az utiköltséget is. Mivel nincs feltöltve a telefon egyenlege hétfőig, aznap akar szólni a szüleinek, hogy másnap mennénk.
Ő Angliában van azóta, onnan szokott nekem utalni. Az leghamarabb szerdán van itt. Mondtam neki, megoldom, összeszedem a 20ezret, ő utal, én hazajövetelkor megkapom, nincs gond. A szüleivel tudok beszélni, megvan a számuk, tehát akár már ma tudnék velük egyeztetni.
Ehhez képest mióta ezt elmondtam neki, csak a kifogásokkal jön, hogy mikor kapja meg a kinti munkabeosztását (nem értem, mi köze ennek az egészhez), meg hogy ő még nem beszélte ezt meg az anyjával, meg nekem meg kellene mégis várnom az ő utalását, és majd utána valamikor.
Pénteken még azt mondta, az anyjáék semmiről nem tudnak, mert először engem kérdezett, hogy egyáltalán elindulnék-e, ma már azt mondta, hogy tudják az anyjáék, hogy mennénk, de még nem szervezte le. - szóval már saját magával is ellentmondásban van -
Ti mit tennétek? ott egy beteg nagypapa, akinek talán jót tenne, ha látná a gyereket, van egy fia, aki csak kavar és kifogásokat keres, és vagyok én, akit valami miatt nem hagy nyugodni ez a tesze-tosza hozzáállás, és hogy mi van, ha baj történik, mire 'a nagyokos leszervezi'.
Tudom, én vagyok a hülye, mit foglalkozom az ő családjával (akiket amúgy 1y láttam összesen még baba előtt)...
Hívjam a nagymamát az utazás miatt, vagy hagyjam az egészet?