29 évesen nagypapa (beszélgetés)
Mire annyi idős lesz mint én most üknagypapa lesz:-)
Egyszer néztem egy műsort a marsi tájakról,akkor azt mondta az egyik emberke,hogy ebből a marsi tájból amit látunk a két szonda képeiből,nem lehet levonni azt a következtetést,hogy a mars lakatlan.
Ugyanis ha a föld kalahári sivatagjának közepére leszállna egy UFO ő is hihetné,hogy ezen a bolygón ilyen körülmények közt nem létezhet élet!!!
Igen, valami rémlik...de annyit gondolkodtam azon, hogy mi is a méz a méheknél. :D Viszont "tizenpárcenti" híjján dugni nem, csak dugványozni tudnám a virágokat. :D:D:D (Egyébként volt apósom méhész...azóta nem eszem mézet) :DDDD
Az a hír járja, hogy a méhek a ludasak a növények szaporításában. Na, most képzeld el, a kis perverzek... Szerintem Te ne dugjad max. dugványozd a virágokat.
Hoppppsz! Azt mondod?! Akkor máris rohanok a kertbe, hátha csinálják még és tanulhatok valamit rőlük. :D
Akkor mégis rosszalkodtak :)
Várj! Megpróbálok visszaemlékezni. Gondol-gondol....Azt hiszem valami ilyesmi volt: "z zz zzz zzzz zzzzz zzzzz zzzzzzzzzzzzz z z z" . Igen, határozottan ilyen volt. :DDDDDDDD
Hát igen! De a végeredmény sem volt magyar minőség! :D
pontosan mit lakkottál? "Zzzzzzzzz" vagy ütemesen "zz-zz-zz-zz-zz-zz"?
Hűű azt én is néztem :D Nem semmi fogazatok voltak.
Igen, nekünk magyaroknak is van bőven amit meglehetne mutatni avagy tovább rejtegetni.
Megnéztem egy műsort "Anglia legrosszabb fogú emberei" - azt hiszem ez volt a címe, de már nem emlékszem. Szerintem itt is lehetne ilyen műsort forgatni, de mi hajlamosak vagyunk csak a szépet mutatni, hogy itt minden szép és jó és nem "rohad" az emberek foga sem. Szóval, ők legalább felvállalják azt is, ha van mit szégyellniük.
Az én méheim nem szexmániásak asssszem. Sehol sem hallottam hogy "aaaaahhhhhhhh", csak azt szajkózták, hogy "zzzzzzzzzz". Lehet, hogy kiskorúak még és erkölcsösek? :D:D:D
Egész repertoár van az angolok életébe belepillantó műsorok között amiből bőven lelehet szűrni a dolgokat, és nem a Győzike féle hányadék..
Másfelől én nem osztottam le senkit, max a véleményemet meg :D
Imádom az angol humort, van közöttük sok kiemelkedő tehetség legyen szó előadóról színészről stb, de amúgy butának tartom a javarészét. Nem hiába mondják rájuk, hogy beltenyészet. :D
Miért aki britként csinálja ugyanazt az nem annyira elitélendő, mintha C kategóriás lenne?
Szerintem felesleges osztozkodni, hogy ki jobb meg rosszabb, de én sem szeretném, ha a Győzike show alapján megítélné valaki Magyarországot, a magyarokat :P
Halkan sikító "aaaaaaaaaaaaaaaaahhh" hangot kövess a kertben, mert ott dugnak a méhek :D
Teljesen egyetértek...nekünk is bőven van mit szégyellni. Nálunk is több hasonló eset lenne, ha nem lenne annyi abortusz. Sok 15-16 éves lány, bizony már tudja, hogy mi az és nem érzi át a súlyát.
Hááááát, megmondom őszintén már nagyon homályosak az ismereteim, de azt hiszem kirohanok a kertbe és megnézem, hogy zajlik a dolog...mármint a méheknél. :D
Akkor ez talán épp elég, hogy ne osszunk mást (főleg ne pár TV műsor alapján), nem?
Igen sajnos ezt is aláírom...
Mi meg a (főleg fiatalkorúak körében) abortuszok számával, alkoholisták és depressziódok arányával na meg az öngyilkosokkal simán kenderbe verjük szinte bármelyik európai országot. Na, mi aztán büszkék lehetünk magunkra :P
Pont tegnap olvastam a cikket..
Elég megnézni 1-2 műsort a brit fiatalokról és mindent elárul a javarészéről. Nem csak neveletlenek elkényeztettek de buták is. És messziről verik a fiatalkorúak szülés listáját.
Van egy másik fiatal pár is akik anno 9 éve kerültek reflektorfénybe:
[link]
De számtalan ilyen eset van még csak az nem kerül híradóba.
brit állampolgárról, talán kicsit kevesebb előítélet is beleférne.
A kuruc is biztos megírta...:D
Az ismerösöm is 33 évesen nagymama!!!
:DDDD
"hát,amilyen buliban voltunk,csoda,hogy nem ugatsz..":)
További ajánlott fórumok: