Nagyon vékonyak ide! (beszélgetés)
Igen, már nagyon a végén vagyunk:) Már alig várom, hogy láthassam a drágámat!
Igen, természetes úton szeretnék!
Köszönöm, szerintem is nagyon szép!
Jó éjszakát Lányok!
Megyek aludni.
Kriszti0711, már nagyon a végén vagy a terhességnek:)
Természetes úton fogsz szülni?
Szép a kislányod:)
Nem csak Te,én sem értem,és az orvos sem.Persze azért előfordul az ilyesmi,de ritkán,hát ebbe beletartozom :)
Azért híznak a terhesség és azutáni szakaszban a nők,mert a TSH hormont(pajzsmirigy) a gyermek elvonja az édesanyjától,ettől alulműködővé válnak egy ideig,míg rendeződik.Ettől van a felesleg kialakulása is.
Persze nem mindenkinél van ez sem ugyanúgy,ahogy nálam is fordított a helyzet.
Bízom benne, hogy fent marad valamennyi.
Sok nőtől hallottam, hogy szoptatás alatt is híztak még a folyamatos nassolástól.
Hát biztos, hogy én se fokom vissza magam:)
Rere73, nem értem hogy lehet, hogy nem hízol az alul működéstől.
Akkor jó:)
Én még pár kilót elviselnék magamon. Egyébként én is ehetek, nem látszik. Most is azt mondta a védőnő, hogy nem is tudja, hogy hol van rajtam ez a plusz 14 kiló. Hát, azért én látom ám magamon:) De nem bánom!
Nem,nem szeretnék hízni :)
Pedig sokat eszem,arról nem tudok lemondani.
Bocs, de nem értek ehhez a pajzsmirigy témához, ezért kérdeztem.
Gondolom egy csomó mindent kipróbáltál már, hogy tudjál hízni.
Ha valaki vékony,és pajzsmirigy beteg akkor az túlműködő pajzsmirigy,és kirobban az erőtől.
de nekem alulműködik,ami annyit jelent hogy híznom kellett volna...de nem így van nálam,ami ritka(szerencsés vagyok)....
Igen,fáradékony lettem,hamarabb kimerülök.
Kíváncsi vagyok, hogy én is elővarázsolhatom-e majd az izmaimat 1x. Mondjuk elvagyok így is.
Nekem is a pajzsmirigyemre gyanakodtak, hogy azért vagyok ilyen vékony. Aztán kiderült, hogy nincs semmi baj vele. Egyszerűen ilyen vagyok, na de majd szülés után is dőzsölni fogok:)
Akkor fáradékony vagy, vagy ezt hogy kell érteni?
Hát igen,a tunyulás ezt hozza.Izmos fajta voltam én is:)
Az a szerencsém,bármikor előhívhatom magamon az alapokat,az izmokat,csaaaak kitartás kell.
Sajnos pajzsmirigy-alulműködésem van,és az energia központot befolyásolja :(
De én nem akarom:DDD Csak legalább 5 kiló maradjon rajtam, nem kell több csak ennyi!:)
Egyébként én inkább az izmosabb kategória vagyok, habár az utóbbi 1-2 évben nagyon eltunyultam.
Hát igen,ehhez a magassághoz nem is árt az a súly :)
Szüléssel kerek 10kg távozott nálam,a bébi,lepény,magzatvíz,és a vizesedés ennyit jelentett.Szoptatással meg lepergett a maradék is:)
Én 170 cm vagyok a 48 kg-hoz.
44-el kezdtem a terhességet, és 60-al mentem be szülni. Rögtön a szülés után lement 9 kg, a többi később. Remélem lejjebb már nem megy :S
Kevésnek találod magadnak az 50kg-ot?Ugye ez is relatív,kinek milyen a csontozata,vagy izomból vagy húsból és zsírból van-e több.
Mikor sportoltam,akkor szintén ennyi volt a súlyom,de kötöttebb voltam,izmos mindenhol.Mióta nem sportolok,átalakult hússá és zsírrá a maradék izom mellett,és a test is változik a korral.Átrendeződnek a vonalak is picit.
Mitől van a 14kg-os hízásod?
Sziasztok!
Én 49kiló voltam a 173centimhez.
Most babát várok és felhíztam 15kilót úgy, hogy még van hátra 3hónap:)
Remélem nem sok megy e rólam szülés után.
Nagyon élvezem a nagyobb feneket és melleket:)
Sziasztok!
Egyetértek! :)
Én 171 cm vagyok, és 9 hónappal ezelőtt még hozzátok tartoztam volna, 48 kg voltam.
Leszoktam a cigiről, és felszedtem 6 kilót, most 54 vagyok.
Sokan így is soványnak tartanak, de nekem pont így jó. Ennél több már semmiképpen sem szeretnék lenni.
További ajánlott fórumok:
- Akik nagyon nem várják a mensit júliusban azok jöjjenek!
- Akik nagyon nem várják, hogy megjöjjön áprilisban :-)
- Jojó elfelejtve, maradjunk örökké vékonyak és csinosak!:)
- Súlyfeleslegesen is lehet trendin vagy csinosan öltözködni?miért van az hogy csak vékonyaknak van csini ruha?
- Hogy kell csinálni azokat a szép csokidíszeket, amiket a cukrászdákban tesznek a csokitorta tetejére?Szépek, vékonyak, cirádásak.
- Milyen mozgás, edzés van vékonyaknak?