Nagyon Szeretnék letölteni a Videoplayer.hu-ról, de nem tudom, hogy hogy kell, és hogy milyen program kell hozzá?Segítene nekem valaki? (tudásbázis)
4. kisfüles (válaszként erre: 2. - Ostkati)
2009. máj. 31. 20:11
Kedves ostkati
Nagyon Szépen Köszönöm a segítséget,de ott nem találtam ezt a programot.Ha nagyon szépen megkérlek,nem küldenéd át nekem az email címemre a linket?Előre is hálásan köszönöm
Szia:Farkas Kriszti
3. 6b959121ac
2009. máj. 31. 18:15
2. ostkati
2009. máj. 31. 18:08
Az origo.hu/szoftverbázisból töltsd le a TubeMaster-t, és azzal tudsz letölteni videót is és csak zenét is videóról!
1. kisfüles
2009. máj. 31. 18:04
Nagyon Szeretnék letölteni a Videoplayer.hu-ról, de nem tudom, hogy hogy kell, és hogy milyen program kell hozzá?Segítene nekem valaki?
További ajánlott fórumok:
- Hogyan kell a videókameráról letölteni és szerkeszteni a felvételeket? Milyen program szükséges?
- Néhány hónapja lett újratelepítve a gépem.Mostanában nem tudok letölteni programokat.Mit tegyek?
- Honnan tudok olyan programot letölteni ahol saját fényképeidet lehet ráirni cdre zenével?
- Van az MSN-hez egy olyan program, amivel látom, hogy ki az aki rejtve kapcsolódik.Honnan tudnám letölteni?
- Napok óta nem tudok letölteni zenét a Youtube-ról egyik zeneletöltő programom sem működik, mi lehet az oka?Tudtok jó ingyenes programot?
- Milyen programmal tudok a youtube-ról egy lépésben videót letölteni?Ami nem RelapPlayer gold!