Nagyon szeretem, mit tegyek? (beszélgetés)
Ez sajnos így van.
Én voltam már ilyen helyzetben, és hidd el jobb hogyha megbeszéled a mostani pároddal hogy mi legyen.
Nálunk szakítás lett a vége a dolognak amit nem bántam meg, és azóta sem bánok.
Viszont utána nem jöttem össze azzal a fiúval aki tetszett...
Szia!
"Csak úgy lenni" valaki mellett nagyon rossz, értelmetlen, kegyetlen dolog önmagaddal és a másikkal szemben is. Szerintem először ezen kellene változtatnod. Leülni, és indulatoktól mentesen megbeszélni a pároddal, hogy hol vagytok most és hová tartotok. Megy-e együtt, egymással, akartok-e tenni még azért, hogy ne csak úgy legyetek, vagy jobb ha különválnak az útjaitok? Tudom, hogy ez piszok nehéz, de előbb-utóbb meg kell történnie ennek a beszélgetésnek, és jobb ha viszonylag békésen történik meg.
Ha a jelenlegi, semmilyen kapcsolatod mellett, titokban kezdesz bele egy másikba is, vagy akár csak minden porcikáddal, titokban vágysz rá, az még rémesebb gyötrődéseket hozhat. Ha eddig semmilyen volt az élet, ezután pokolian fájdalmas is lehet.
Hát szerintem egyenlőre ne tégy semmit.
Hidd el, hogy igy hülyén jönne ki az egész ha te hívogatnád.
Beszélgess vele amikor tudsz, és ha tényleg annyira forr a levegő akkor úgyis összejöttök, DE én úgy gondolom hogy a tiszta lépést nem kerülheted el se te se ő... a szakítást a párotokkal.
További ajánlott fórumok:
- Már nem szerelmes, mit tegyek? Annyira szeretem, mégis napról napra meghalok...
- Megőrülök a férjemtől, pedig nagyon szeretem! Mi a fenét csináljak?
- Mit lehet tenni, ha a 8 éve meglévő párom nagyon szerelmes még mindig belém, de én már "csak" szeretem.Kihűlt ami volt.
- Mit tegyek ha a párom már nem először vert át, és a számítógépes játékok hatására már durvábban is bánt velem, de nagyon szeretem?
- Nagyon szeretem a virágokat és vigyázok rájuk, de van egy páfrányom, ami kezdi megadni magát. Segítsetek mit tegyek, hogy helyre jöjjön!
- Két hónapja szakítottunk, most együtt töltöttük a hétvégét. Úgy érzem még mindig nagyon szeretem. Mit tegyek?