Nagyon sokat késik a havi ciklusom (beszélgetős fórum)
Ilyen fiatalon még játszanak a hormonok. Sajnos tudom mit érzel, mert velem is megtörtént hasonló életkorban. Akkor még nem volt teszt, csak nagy-nagy aggodalom.
Elég volt idegesnek lenni a vizsgák miatt, vagy nyári munkán távol a családtól a megváltozott körülmények miatt. Egyik nyáron 2 hetenként jött meg, a másik nyáron egyszerűen kimaradt 1 ciklus. Nem lehettem terhes, nem voltam fiúval, mégis nagyon megviselt a dolog.
Nyugodj meg, hidd el sokat segít.
Mondjuk az sem mindegy hány èves vagy.
Változott-e mostanában valami az èletedben.
Hirtelen trauma?
Több stressz?
Szerinted majd a képernyőre teszi a kezét és megmondja mi a bajod?
A saját kezével kell, hogy betapintsa, szemével kell, hogy lássa, valamint a műszeres diagnosztika és a labor.
Sziasztok!
Ma van hogy 28 napja nem jött meg a menszeszem, mondanom sem kell hogy teljesen bevagyok pánikolva.
Tisztázzunk egy két dolgot: tesztet csináltam negatív, nem szedek semmilyen fogamzásgátlót.
Nem tudom elképzelni hogy mi az oka az ekkora késésnek, sose késett ennyit és őszintén nem tudom hogy mi tévő legyek. Elrontja a napjaimat mert nagyon aggódom. Most jelenleg azt érzem hogy feszül a mellem és szúr, nyilal a méhem. Nektek volt már hasonló? Esetleg ha van itt egy nőgyógyász szívesen meghallgatom.
További ajánlott fórumok:
- Mit tehetnék, lassan nem bírom cérnával, a párom mostanában nagyon sokat dolgozik. Kértem, hogy ne tegye, mert nekem is szükségem van rá!
- A pasik nagyon sokat veszítenek a kezdeti lelkesedésből. Miért?
- Akiknél apa nagyon sokat van munka miatt távol - hogy élitek meg a mindennapokat?
- Ekcémás a kezem, nagyon sokat szenvedek vele...Tudtok ajánlani valamit rá?
- Nagyon erős alhasi görcsök, különösen jobb oldalon, nem bírok állni, ülni stb. Mitől lehet? Ciklusom 19.napján vagyok, ha ez számít valamit.
- Nagyon furcsán alakul a ciklusom. Félek, hogy terhesség. Lehetséges?