Nagyon jól érzem magam most, a szuper idő miatt. (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Itt esik
Ausztriaban leesett a hó.
Délután kettőre ideért az eső és ha jól látom ez holnapig is eltart majd.
17 fok és esik a csendes eső.
Már letojom az időjárást.
Eddig a negyven fok miatt voltam bezárva,mától a hideg esőtől.
De ne vinnyogjak már annyit.
Hol van 28 fok? Nem irigyellek:)
Örülök, hogy végre hűvös van.
28 fok, gyenge szél, néha felhők jönnek, mennek. Szuper idő!
Annak örülök, hogy nem kell már bemenekülni a kánikula elől.
Az őszt a színei miatt szeretem. A hosszú időn át tartó esőzéseket viszont nem. Azzal is be vagyunk zárva.
A betakarítás itt van a nyakunkon.
Jobban érzed magad, mint 20 fokban, napsütésben? 😛
Bánni én se bánom, de bőven elég belőle 4 hónap, ha lehet kitolnám a kezdetét még egy kicsit.
Néhány éve - talán 8 - egy esküvőn voltunk, ahol még este 6-kor sem fáztam a nyitott hátú ruhámban. Furcsa volt, hogy éjfélkor meg már a kabát is kevés volt. Napközben meg állati meleg volt.
Jövő héttől elvileg ez lesz :-)))
Én is annnnyival jobban érzem magam most, azt sem bánom, hogy esik. Bár ha bánnám, akkor is esne :D
Én remélem, hogy lesz még néhány ennél szebb napunk, kicsit drasztikus volt az átmenet. 14 fok van, sötét és zuhog az eső.
Kérem vissza a napsütést, a kb. 20 fokot október végéig.
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Nagyon rosszul érzem magam. A férjem mellett beleszerettem valaki másba, de én ezt nem akarom! Mit tegyek?
- Nagyon egyedül érzem magam..
- Tudja valaki miért érzem magam rosszul azon a héten mikor nem kell szedni a fog.gátlót? Fáj nagyon a fejem meg gyengének érzem magam.
- Levággattam rövidre a hosszu hajam, .Nem érzem igy jól magam.Ha visszrakatom az nagyon ciki?
- Belélegeztem a Domestost és nagyon rosszul érzem magam, mit tegyek?