Nagyon egyedül érzem magam.. (beszélgetős fórum)
Jó reggelt, Hella!
Hogy aludtál?
Jó reggelt, Hella!
Hogy aludtál?
Jó reggelt, Hella!
Sok szerencsét a mai naphoz!
Jó reggelt, Hella!
Mindig van valami ok az aggódásra, megértelek.
(Aki aggódik, az keresi a megoldást!)
Köszönöm, megvagyok.
Jó reggelt, Hella! :-)
Hogy aludtál?
Jó reggelt, Hella! :-)
Hogy aludtál?
Anyu december 19-én halt meg. (Sok-sok évvel ezelőtt.) El tudod képzelni a mi AKKORI karácsonyunkat? (Inkább meg se próbáld!) Engem az segített, hogy itt voltak a kicsi gyerekeim, akiknek KELLETT az ünnep.
Nem kell félned az ünnepektől Neked sem! Ha hívő ember vagy, akkor azért. (Ha nem vagy hívő, akkor pedig azért... :-) Tedd a dolgod, mint eddig is. Nagymamád is akkor nyugszik békében, ha Te szépen éled tovább az életed.)
A gyászidőnek még csak a felénél tartasz.
Mennyire különbözőek vagyunk...én nem szerettem, mikor Anyu meghalt, és kérdezgették, hogy vagyok, és tanácsokat adtak.
Akkor "menekültem" ide, a Hoxára. Így társaságban is voltam, ha akartam beszéltem, ha nem akartam, nem. Szerintem nagyon jól tetted, hogy idejöttél! Majd alakul.:))
Jó úton haladsz, ha itt a hoxán ismeretségeket kötsz.
Sok kedves ember található itt, én életre szóló barátságot is kötöttem már.
Senkinek sem szabad(na) magányosnak lennie.
Köszönöm!
Ameddig kórházban volt én jártam be hozzá szinte minden nap, mert anya külföldön él és nem mindig volt itthon..nagyon megviselt ez az egész és rettentően hiányzik, nincs olyan nap,hogy ne sírnék..
Fogadd részvétem!
Ilyenkor nagyon nehéz...
Te viselted gondját a nagymamádnak?
Meg jönnek a gondolatok, hogy hol van még a reggel... Ismerős... Én olyankor leülök a számítógép elé... Ha szerencsém van, elálmosodom, és reggelig még alszom egy-két órát.
Furcsa, hogy Te már fiatalon sem alszol eleget.
Egyedül laksz? Ha nálam ez lenne, elővennék egy könyvet...
Ennek örülök, hogy jól vagy.
Felkelegetsz éjszakánként?
(Szoktam én is.)
Olyankor mit szoktál csinálni, ha nem megy az alvás?
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek, ha nagyon egyedül érzem magam? Kezdek begolyózni. Barátom nem foglalkozik velem.
- Jól érzem magam egyedül
- Hogyan tudom a legkönnyebben túlélni, hogy egyedül vagyok, és magányosnak érzem magam?
- Párkapcsolatban vagyok, mégis egyedül érzem magam.
- Egyedül érzem magam és életképtelen vagyok néhány dologban. Aspergeres vagyok depresszióval és fejletlen idegrenszerrel. Mit tegyek ?
- Egyedül töltöm a karácsonyt és nagyon jól érzem magamat,...