Nagyikám káposztás húsa recept
100 perc
A Nagyikám káposztás húsa hozzávalói:
1 kg sertés comb
1 nagyobb vagy 2-3 kisebb fej fejeskáposzta
2 fej vöröshagyma
3-4 gerezd fokhagyma
Pirospaprika
Só
Bors
Őrölt fűszerkömény
Zsiradék
(Pörköltszaft kocka)
A Nagyikám káposztás húsa elkészítési módja:
Mivel nem mindenki szereti a savanyúkáposztát, ezért ez kifejezetten nekik ajánlott! Hagyományos módon odarakjuk a pörköltet a kockára vágott husiból. A káposzták külső leveleit leszedjük, a tozsáit kivesszük és felkockázzuk, majd a húshoz kavarjuk. Fűszerezzük és együtt puhára főzzük. Egyszerű és laktató kaja :)
Kategória: Egytálételek receptjei
A receptet beküldte: Cucicsillag, 2015. márc. 4. 17:37
A nagyikám káposztás húsa elkészítési módja és hozzávalói.