Csilis vörösboros marhalábszár recept
A Csilis vörösboros marhalábszár hozzávalói:70 dkg marhalábszár (apróra vágva)
hagyma,(vöröshagyma egyben 2 nagyobb!)
só,
bors,
pirospaprika,
csili kicsit izlés szerint!
vörösbor
(füszerezés: 1 nagyobb gerezd fokhagyma, és egy kis tárkony ,és kicsi majoranna)
A Csilis vörösboros marhalábszár elkészítési módja:
A hozzávalókat főzőedénybe tesszük, előfőzzük, vörösborral felöntjük, és addig főzzük, míg a hús puha nem lesz és a bor el nem párolog róla. Fűszerezzük és kész. Köret tetszőlegesen választható.
sültkrumpilt, vagy esetlegesen tört petrezselymes krumplit
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: cicaanya, 2007. nov. 17. 12:03
A csilis vörösboros marhalábszár elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.