Nagy mennyiségű folyadék fogyasztása során mikor kell bevenni a vitamint? (tudásbázis)
Nyiss egy fórumot: "ki vágyik egy kis vérszívó kötekedésre" - címmel.
Teljesen mindegy, hogy én mennyit iszom, hány kg vagyok (amúgy 72) és hogy miért van szükségem vitaminpótlásra. A kérdés nem ez volt..
Nem azt mondta, hogy nem szabad, haem at, hogy NEM SOKAT !
KisJ. : Igen, sajnos ez az új divat, hogy minél több vizet igyanak!
Egy nő majdnem meghalt ( vagy meg is halt ? ) mert már napi 8-10 liternél tartott.
2liter a normális, ha többet kívánsz, jelez a szervezet. De nem 4 liter!
Vállalom, hogy ; bu-ta-ság ! :))
Nem értem a kérdésedet.
Nem szabad sokat inni, mert kimossa a sok víz az ásványi anyagokat és a vitaminokat is a szervezetből. Nem tudom miért ez a divat mostanában. A sok víz nem át fog mosni, hanem tönkre teszi az egészségedet!
Ha sok vizet iszol, mert szomjas vagy, akkor pedig a cukrodat meg kell nézetni!ényleg nem akarok ezzel jönni, mert ezt történt velem, de a tesóm hétfőn került kórházba, mert nagyon magas volt a cukra. Sok tünete volt, köztük az, hogy állandóan szomjas volt, ezért rengeteg vizet ivott. Most próbálják a szervezetét rendbetenni.
Nem hiszem, hogy megérné!
T
Attól függ, hogy hány kiló vagy.
Ha vered a 100-at, akkor jó ez a mennyiség.
Ha meg egészségesen étkezel, akkor nem értem, hogy milyen vitamint akarsz még bevinni a szervezetedbe?
Mindegy én kérek elnézést, hogy hülye vagyok.
A mérgek kimosása a cél, hogy meggyógyuljak.
Emellett rengeteg zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok nyersen is, de sajnos így is kell a vitaminpótlás.
Miből gondolod, hogy Túlzott mértékű a folyadékfogyasztásom? Azért írtam, hogy nagy mennyiségű, mert az átlag emberek alig préselnek magukba 1-2 litert. Én 3-4-et iszom.
Cél az, hogy kimosd magadból az ásványi sókat, nyomelemeket?
Ez valami újmódi diéta?
Ez a cél?
Vagy másképp fogalmazva: ez cél???:D
Tudom, hogy nem ez volt a kérdés.
De ha már valaki a túlzott folyadékbevitel miatt plusz vitaminokra kényszerül, az már azért nem mondható ideális folyadékfogyasztásnak.
Hát igen, én is így gondoltam, hogy este, meg is próbáltam, de eléggé feldobott éjszakára. :) Na de mindegy, majd akkor kora este..
A vélemények megoszlanak, hogy egészséges-e a sok folyadék, én annak tartom. Nem ez volt a kérdés. :)
Te ezt betartod?:D
Mikor is mész aludni? Este 8-kor?
Véleményem szerint nem SOK folyadékot kell fogyasztani, hanem ELEGENDŐT.
Ez meg testsúly és egyéb környezeti tényezők függvénye (időjárás, munkakörülmények)
Bárki tájékozódhat a neten, hogy mennyi is az ideális/ajánlott lé:)
Nem szabad inni este 6 után?
Miért?
További ajánlott fórumok:
- A citrom fogyasztása pótolja a C vitamint?
- Miért nem tanácsos este 6 óra után gyümölcsöt fogyasztani, zöldséget viszont akár korlátlan mennyiségben is megengedett?
- Ha buliba megyek és közben még szoptatok, lehet-e bizonyos mennyiségű alkoholt fogyasztani?
- Mennyi folyadékot célszerű naponta fogyasztani? Függ ez a testsúlytól/testmérettől?
- Nagyobb mennyiségű alkohol fogyasztásának mellékhatásai.Hozzá tudsz valamit tenni?
- Az nyers alma fogyasztása milyen mennyiségben okozhat hízást?