Nagy bajban vagyok! Tudna segiteni valaki? (beszélgetés)
Sikerült megcsinálni!Vissza jöttek a folderek de üresek :(
3 próbáltam meddig vissza jött
Megprobáltam de sajnos nem jött vissza semmi sem
:(
sztem is a csüt-i állapotra kellene visszaálítani a gépet. Mivel ez csak egy folder volt, sztem meglesz.
Start menü -> Programs -> Accessories -> System tools -> System restore (vagy ennek a magyar megfelelője, ha magyar nyelvű windowst használtok).
itt kiválasztod a "Restore my computer to an earlier time"-ot.
Megjelenik egy naptár, amiben azok a napok, amiken történt rendszermentés vastag betűvel vannak kiemelve. Ezek közül a mai naphoz legkorábbit válaszd ki.
A jobb oldali ablakban látni fogsz egy listát, ami az adott napra vonatkozó módosítások listáját tartalmazza. Ezek közül is az utolsót kellene kiválasztani, majd rákattintani a next gombra.
Elvileg ennyi lenne.
Nem hiszem, hogy egy visszaállítás megoldaná a dolgot, de megmondom őszintén: én még olyat soha nem csináltam...
Kicsiangyal: ha nem akarsz kísérletezni, kapd ki a vinyót a géppől és vidd el szervízbe, ahol (igaz, nem kevés pénzért), de visszaszerzik a fényképeidet (ha még tudják), mert egyre fogy az esély, ahogy gépezel és mentegetsz...
Nem foglalkozom ilyenekkel, de pl. a Kürt kft csinál ilyet (csak azért ismerem a nevét, mert világhírű).
a Windows-al baj van ezért mindent ami a gépen van cd-re mentettem.Meg is néztem és minden szépen ment a cd-n.A fölösleges dolgokat ki is töröltem.Meghagytam azt a foldert amin rajta voltak a képek.Pénteken meg biztos azt is véletlenül letöröltem.Ma beraktam a cd-t a számitógépbe de azt a foldert már nem ismerte fel amin a képek voltak!Azt irta ki,hogy törölve volt az a folder és azért nem tudja megnyitni!
Ezért érdeklödöm,mert gondoltam,hogy ha visszakapnám azt a foldert akkor ujra cd-re tudnám tenni!
Én nemtom! Meácska, te mit gondolsz erről? Te értesz az ilyesmikhez!
Csak egy ötlet volt!
De sztem ez adatmentés céljából nem jó!
Mondom én.....de aztán lehet,hogy igen!:)
Szia!:)
Az nem jó,én már próbáltam....
Csak azért kérdeztem, mennyire friss, mert a törlés után már kerülhettek adatok a fényképeid helyére.
Persze van esély, a google-lel tudsz keresgélni: file recovery
Ha még friss a törlés, akkor van esélyed egy file recovery programmal :)
Egyébként hülyeség, hogy tárolja a gép egy hónapig :)
Sok sikert!
További ajánlott fórumok:
- Bajban vagyok. Ki tud segiteni?
- Egyedülálló vagyok, tudnátok segíteni?
- 2009. május-tól vagyok GYES-en. Most terhes lettem. Hogy járnék jól? Tudnátok segíteni?
- Tanácstalan vagyok. Tudnátok segíteni?
- Tudna valaki segíteni, hogy mit jelent az hogy kicsi a méhem, hormonzavaros, és vérzékeny vagyok?
- Nagy bajban vagyok... Tudtok segíteni?