Művagina működése? (beszélgetés)
Bocsi. Nagyon hozzá akartam szólni a dologhoz, de nem sikerült. :)
Na még egyszer. Először az jutott eszembe, vajon mennyire lehet megismerni a "valódit", a neten található videó agyagokból. Én megérzem hogy melyik kamu, melyik nem, és ez alapján tudok következtetéseket levonni. Ez olyan mintha lenne tapasztalatom, de ez még így sem biztos hogy valódi. Aztán a kamu-ról eszembe jutott, hogy mi a véleményem általában az ilyen provokatív, figyelem felkeltő című fórumokról. Bizonyára pontosan ilyen üzenetek reményében indították, mint amit te írtál! :)
Aztán a címben említett tárgyról írtam véleményt, hogy mint helyettesítő eszköz mennyire tartom jobbnak más helyettesítő eszközöknél.
Háromszor olvastam el a hsz-edet, de az egyes szavakon kívül semmit nem értek belőle. :/
Most ez mi mellett, vagy ellen íródott?
"az igazit tanulmányozzák ilyen hathatósan"
Tanulmányozni? Hát mi másra való az internet. Csak ugye ott mindennel úgy van, hogy sok a kamu(pl az ilyen fórumok általában :) ). Jó érzék kell hozzá, hogy kiszúrd a legalább nem direkt kamu hanem valódinak látszó dolgokat.
Nem értem, ha valami a valóságban is mű, az miért jobb annál mint ami eredetileg valódi, csak felvétel. :)
Technikailag biztos izgalmas...talán...
De én inkább azt ajánlanám az "erősebb nem" képviselőinek, az igazit tanulmányozzák ilyen hathatósan, akkor nem szorulnak ilyen kényszermegoldásra!
Az mozog fel-le, forró, szorít..., és meghálálja!:)
...lenyomsz 60 fekvőtámaszt és közben belenyomod a kukacodat. így műkszik :D :D
...csak nehogy összekeverd az egérfogóval :)
Hehh! Engem az érdekelne, hogy "ilyen" rezgő, remegő, vibrációs kütyük mire képesek a nők számára. Van köztetek, hölgyek, aki próbáltatok már ilyet?
(Erre nem nyitok topikot, mert nem, na!)
Van olyan, ami stimulálja, összehúzódik, és ezáltal ingerli a péniszt, ezeknél általában lehet több fokozatot állítani, minimum kettőt, erőset és gyengét.:))
Olyanról nem tudok, ami le-föl mozogna.
:D :D
Vagy csak vákuumot képez, és orgazmust imitál. Nem tudom, de kíváncsi lennék rá, hogy működik :D
igazad van, bocs :)
igen, úgy képzeltem el, hogy a lehető legkisebb energia ráfordításával hathatós eredményt érjek el. legjobb, ha maximum egy ujj kell hozzá :D
Mivel ez nôi portál nôkkel, nekik általában igazi van;
van két kezed is - az nem mûködik?