Setalgassal persze, mert amig tavozik a puki, azert szerencsesebb nem a kortermet telefingadozni :) Amugy azert vannak, hgy megkerdezd es tuti kapsz ra valamit!
Az a belekben tuti hat, de lehet, hogy neki nem ott van a gaz.... legsalabbis nekem a hasurben volt a lapar mutet miatt. Ha a post irojanak is igy van, akkor sztem az keves, bar egy probat megerhet.
Ez laparoszkopias murtetnel szokott lenni, en is igy jartam, igaz, 4 nap utan mar reg otthon voltam. Nekem konkret fajdalom sugarzott ki a jobb kulccsontomba, ha jol emlekszem, az is a beszorult gaztol volt, amivel a mutet alatt fujtak fel. Sajnos tenyleg a sok seta segit a legtobbet, meg a turelem. :( kitartast!
Sokszor azt gondolom, nem mer kérdezni az ember, mert kiszolgáltatott helyzetben van....illetve az orvos már egyszer lerendezte azzal, h sétálgasson....
Ha nem gond milyen műtéted volt?? Laparoszkópiás műtétnél feltöltik a hasüreget vaalmilyen gázzal, h műteni tudjanak...ez azt hiszem pár nap alatt távozik..
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.