Mustáros tonhal recept
2 perc
Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény
430 kcal
20 gramm
Tonhal 4 szelet/natur/
Só 4 csipet
Bors 4 csipet
Mustár 4 evőkanál
Paradicsom 8 szele1
Vöröshagyma 8 szelet
1 evőkanál oliva olaj
! salátalevél /a tálaláshoz/
A Mustáros tonhal elkészítési módja:
A halat megmossuk és leitatjuk róla a vízet, majd sózzuk borsozzuk és mustározzuk, kb. 2o percig állni hagyjuk.Egy teflon serpenyőben, olajat forrósitunk majd beletesszűk a halszeleteket, kb 1o-15 perc alatt készre sűtjük. A paradicsom és hagyma szeleteket, hirtelen 2-3 perc alatt átsűtjüka fennmaradó füszeres olajban. azonnal tálaljuk. Saláta levelekre rakjuk a halszeleteket majd mindegyikre teszünk 1-1 paradicsom és hagyma karikát.
A halat lapáttal forditsuk, hogy a mustáros bunda rajta maradjon.Jó étvágyat!
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: Rody, 2010. okt. 14. 00:15
A mustáros tonhal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.