Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Mustáros tonhal recept

Mustáros tonhal recept

Elkészítési idő 2 perc
Szénhidrátszegény Szénhidrátszegény
Kalóriaszegény Kalóriaszegény

Kalória 430 kcal
Zsírtartalom 20 gramm

A Mustáros tonhal hozzávalói:
Tonhal 4 szelet/natur/
Só 4 csipet
Bors 4 csipet
Mustár 4 evőkanál
Paradicsom 8 szele1
Vöröshagyma 8 szelet
1 evőkanál oliva olaj
! salátalevél /a tálaláshoz/


A Mustáros tonhal elkészítési módja:
A halat megmossuk és leitatjuk róla a vízet, majd sózzuk borsozzuk és mustározzuk, kb. 2o percig állni hagyjuk.Egy teflon serpenyőben, olajat forrósitunk majd beletesszűk a halszeleteket, kb 1o-15 perc alatt készre sűtjük. A paradicsom és hagyma szeleteket, hirtelen 2-3 perc alatt átsűtjüka fennmaradó füszeres olajban. azonnal tálaljuk. Saláta levelekre rakjuk a halszeleteket majd mindegyikre teszünk 1-1 paradicsom és hagyma karikát.

A halat lapáttal forditsuk, hogy a mustáros bunda rajta maradjon.Jó étvágyat!


Kategória: Halas ételek receptjei


A mustáros tonhal elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook