Citromos mandulás hal recept
A Citromos mandulás hal hozzávalói:8 szelet halfilé
Liszt,
1 Citrom
4 evőkanál őrölt mandula,
1 evőkanál szeletelt mandula
4 dkg vaj
olíva olaj,
só.
A Citromos mandulás hal elkészítési módja:
A megmosott halat kicsit leszárítom és kissé besózom és állni hagyom.Utána darált mandulával elkevert lisztben meghempergetem. A felesleges lisztet lerázom róla és kevés olajon szép pirosra sütöm.Ezután egymás mellé teszem egy kivajazott tepsibe.Mindegyik filére teszem egy kis darab vajat és elosztom rajta a szeletelt kissé megpirított mandulát,meglocsolom citromlével és 180 fokon megsütöm vagy pedig grillezem.
Kategória: Halas ételek receptjei
A receptet beküldte: access, 2010. szept. 28. 09:58
A citromos mandulás hal elkészítési módja és hozzávalói.