Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Citromos mandulás hal recept

Citromos mandulás hal recept

A Citromos mandulás hal hozzávalói:
8 szelet halfilé
Liszt,
1 Citrom
4 evőkanál őrölt mandula,
1 evőkanál szeletelt mandula
4 dkg vaj
olíva olaj,
só.


A Citromos mandulás hal elkészítési módja:
A megmosott halat kicsit leszárítom és kissé besózom és állni hagyom.Utána darált mandulával elkevert lisztben meghempergetem. A felesleges lisztet lerázom róla és kevés olajon szép pirosra sütöm.Ezután egymás mellé teszem egy kivajazott tepsibe.Mindegyik filére teszem egy kis darab vajat és elosztom rajta a szeletelt kissé megpirított mandulát,meglocsolom citromlével és 180 fokon megsütöm vagy pedig grillezem.


Kategória: Halas ételek receptjei


A citromos mandulás hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook