Mustáros hagymás tarja recept
A Mustáros hagymás tarja hozzávalói:6 szelet tarja
mustár
flekken fűszerkeverék
bors
olaj
1-2 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma
A Mustáros hagymás tarja elkészítési módja:
A tarja szeleteket megkenjük mustárral, befűszerezzük a flekken fűszerkeverékkel, borsozzuk és belehelyezzük egy edénybe. A hússzeletek közé hagyma és fokhagyma szeleteket teszünk és a végén annyi étolajat öntünk rá, amennyi ellepi. Lezárjuk az edényt és a hűtőben pihentetjük egy éjszakát. Másnap a bepácolt hússzeleteket a hagymákkal és az olajjal együtt a római tálba vagy egy tepsibe helyezzük, lefedjük és puhára sütjük, majd a fedőt levesszük és kissé lepirítjuk.
Krumplikörettel, savanyúsággal tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2012. nov. 8. 16:58
A mustáros hagymás tarja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.