Főoldal » Receptek » Húsételek receptjei » Mustáros hagymás tarja recept

Mustáros hagymás tarja recept

A Mustáros hagymás tarja hozzávalói:
6 szelet tarja
mustár
flekken fűszerkeverék
bors
olaj
1-2 fej hagyma
3 gerezd fokhagyma


A Mustáros hagymás tarja elkészítési módja:
A tarja szeleteket megkenjük mustárral, befűszerezzük a flekken fűszerkeverékkel, borsozzuk és belehelyezzük egy edénybe. A hússzeletek közé hagyma és fokhagyma szeleteket teszünk és a végén annyi étolajat öntünk rá, amennyi ellepi. Lezárjuk az edényt és a hűtőben pihentetjük egy éjszakát. Másnap a bepácolt hússzeleteket a hagymákkal és az olajjal együtt a római tálba vagy egy tepsibe helyezzük, lefedjük és puhára sütjük, majd a fedőt levesszük és kissé lepirítjuk.

Krumplikörettel, savanyúsággal tálaljuk.


Kategória: Húsételek receptjei


A mustáros hagymás tarja elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook