Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok recept
50 perc
A Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok hozzávalói:
- 8 db csirkecomb
- 2 kis pohár tejföl
- 1 evőkanál mustár
- 1 evőkanál ételízesítő
- pici bors
- 3 gerezd fokhagyma
- kb. 5 dkg vaj
- 1 dl olaj
- 20 dkg sajt
A Mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok elkészítési módja:
Összekeverjük a tejfölt, a mustárt, az ételízesítőt, a borsot, a finomra reszelt fokhagymát és az olajat. A combokat bekenjük vajjal, és belemártogatjuk a szószba. Tepsibe szorosan egymás mellé rakjuk, fóliával letakarjuk, és forró sütőben 40 percig sütjük. Utána megszórjuk sajttal, és fólia nélkül pirosra sütjük.
Tejfölből lehet többet is használni,ha valaki szereti zaftosabban :)
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: kittys, 2008. nov. 30. 21:27
A mustáros-fokhagymás mártásban sült csirkecombok elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.