Mustáros, borsos sertésszelet sült hagymával recept

80 dkg sertéscomb
5-6 fej vöröshagyma
2-3 evőkanál mustár
őrölt fekete bors
só
étolaj
liszt
A Mustáros, borsos sertésszelet sült hagymával elkészítési módja:
A húst szeletekre vágjuk, kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, mindkét oldalukat megkenjük mustárral és egymásra téve egy órára a hűtőbe tesszük. Ha tehetjük a pácolást végezzük el előző nap úgy még ízletesebb és puhább lesz a hús. A vöröshagymát megtisztítjuk, felszeleteljük és karikákra szedjük. A húst serpenyőben szép pirosra sütjük, egy kevés vizet öntünk rá és puhára pároljuk. A hagymakarikákat belisztezzük és bő forró olajba kisütjük. Egyszerre mindig csak keveset tegyünk az olajba gyorsabban sül, nem ázik el és így marad ropogós. Szűrőbe vagy papírtörlőre szedjük és a hússal tálaljuk.
Kategória: Húsételek receptjei
A receptet beküldte: Fanoli, 2017. máj. 28. 22:11
A mustáros, borsos sertésszelet sült hagymával elkészítési módja és hozzávalói.