Munkaviszony megszűnése csoportos elbocsátás esetén (beszélgetés)
Köszönöm a választ.
Igen, azt tudom, hogy 9-én meg kell kapjak mindent, csak azt nem tudtam, hogy a munkaviszonyom él-e még a felmondási idő alatt, tehát biztosított vagyok-e még 30 napig?
Valamint hogy a munkaügyi hivatalba már 10-én be tudok jelentkezni munkanélkülire vagy csak a 30 nap után?
Most nézem, 10-től kezdődik a felmondási időd.
Az utolsó munkában töltött napon, azaz 9-én meg kell kapj minden béredet (a felmondási béredet is, előre)+ a szabadságmegváltást is, ha van ki nem vett szabid.
Sziasztok!
November 7-én kaptam a cégemtől egy értesítést csoportos létszámcsökkenésről (azóta nem kell bejárnom dolgozni). Azt írták benne, hogy a rendes felmondás dátuma december 9, a felmondási idő az azt követő naptári napon kezdődik.
Ebben az esetben a munkaviszonyom december 9-én szűnik meg, vagy a felmondási idő lejárta után?
Előre is köszönöm a válaszokat.
További ajánlott fórumok:
- 40 év munkaviszony utáni nyugdíj?
- Hány hónap munkaviszony kell ahhoz, hogy álláskeresési járadékot kapjak, ha elbocsátanak?
- Milyen papírokat/igazolásokat kell kapnom a munkáltatótól a munkaviszony megszűnése után?
- A munkaviszony megszűnése után 45 napig most is él a TB biztosítás?
- A munkaviszony megszűnésekor kiadandó oep igazoláson, és a tb kiskönyvön fel kell tüntetni a tp-es napokat?
- Aktív korúak ellátása igényelhető munkaviszony megszűnése után?