Munkaügyben kérnék segítséget! (beszélgetés)
Akkor gond egy száll se:) Az azonnali felmondásodban meg jelöld meg a pontos okot, amiért felmondasz és hivatkozz a törvényre is.
A 4-es hsz-al meg igen elgondolkodnék a helyedben, nem-e a "t.munkaközvetítő" akárkicsodája is az illető.
szerinted én hülye vagyok?
szerdán kezdek az új munkahelyen itt pedíg holnap mondok fel. nem gazdagítom tovább ezt a majmot!
és beperlem ez is biztos! megérdeklödtem már nagyon ráfázik, még a gatyája is ráfog menni!
"munkaügyi tájékoztaton fel van tüntetve a 30%-os éjszakai pótlék és a 100%-os túlóra pótlék. "
Ezért fog veszteni, még ha a világ legdörzsibb ügyvédkéje is lesz mellette.
Perelj és ne csak ezt, hanem kártérítést is, és hozd nagy nyilvánosságra, így nem fog tudni alád tenni, mert pontosan tisztában lesz azzal hogy ismét egy vesztes per elé néz a "t.közvetítőd".
Ez az ügy a tiéd, és nyerni fogsz.
:D ezt komolyan gondoltad?
Vagy azt fogják mondani, hogy "ha valami nem tetszik, el lehet menni"!
Beperelheted persze, amit nem tart be azután vállalja a felelősséget,különben se dolgoznék pluszba meg pótlék nélkül én sem ha már megegyezés tárgyát képezte,le van írva.
Nálunk 3 havonta jár 2 felső egy nadrág munkaruhának,ami onnantól az enyém,nem kell visszaadni.
egy közvetítön keresztül dolgozok egy nagy cégnél, a munkaszerzödésen, munkaügyi tájékoztaton fel van tüntetve a 30%-os éjszakai pótlék és a 100%-os túlóra pótlék.
egy esetleges felmondáskor levonná a munkaruha és orvosi díját amire egy szóban sem tér ki a szerzödésben. a potlékokat nem fizeti ami rajta van a szerzödésen. feljelenthetem vagy beperelhetem? valakinek tapasztalata?