Munkanélküli ellátás (tudásbázis)
Sziasztok
Ma intézem a munkanélkülit.
Nem tudom hogy mennyit fogok kapni
300 ezer Ft -ra voltam bejelentve.
Számlára fogom kérni
Az mikor szokott számlán lenni
Köszönöm
Be kell jelentened mindenképp, hogy találtál munkát.
Úgy tudom a hátralévő rész egyösszegű kifizetése akkor lehet, ha határozatlan idejű szerződéssel vettek fel.
Nem tudom hogy van-e még hóközi számfejtés, de nálunk pl nagyon lassan "futottak át" a dolgok a rendszeren.
Én úgy tudom, hogy havonta kétszer van számfejtés, azt hiszem 10-e és 20-a, és amibe sikerül beletenniük, akkor kapod.
Azonnali kiutalás nincs!
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem, hogyha még benne vagyok a három hónap munkanélküli ellátásba viszont találtam egy munkát és még van egy hónapom a járadék folyósításából, egyből várható a kiutalás pár munkanap után vagy ugyan úgy a hó elején kapom a fennmaradó összeget?
Kösziii.:))
További ajánlott fórumok:
- Tényleg nem jár munkanélküli ellátás annak, aki tartós beteg gyerekkel van Gyesen?
- Igaz, hogy aki munkanélküli, annak ki kell fizetni a kórházi ellátást?
- Januárban lesz 1 éve regisztrált munkanélküli a fiam.Akkor kaphat már ellátást, ill.. foglalkoztathatják közhasznúként?
- Ha munkanélküli vagyok, álláskeresési támogatást kapok, fizetnem kell-e az orvosi ellátásért, ha megbetegszem, vagy műtétre lesz szükség?
- Arról, hogy valaki munkanélküli és nem kap ellátást, az önkormányzatnál hol adnak ki igazolást?
- A munkanélküli ellátás GYES után folyamatosságot biztosít?