Munkáltató jogai meddig tejedhetnek ilyen esetben? (beszélgetés)
Most is kockáztatja, mivel a diagnózist követően nem műtötték meg.
Amíg otthon vakarózik, addig életveszélyben van a baba állításod szerint.
Témát lezártam :)
Kivétel, ha még a próbaidejét tölti.
Akkor a munkaviszony indoklás nélkül megszüntethető.
Ez nem közvetlen életveszély, csak a baba mehet el.
Miért kockáztatná ezt a f.i?
Értem.
Természetesen más, viszont egy sérv ha kizáródik életveszélyes. Mégis hónapokat kell várni mire nagy kegyesen megműtik az embert. Persze addig dolgozzon, fájdalmakkal, tudva azt hogy egy rossz mozdulat is elég.
Azt akarod mondani hogy azonnal megműtik? Akkor miért nem vitték azonnal a műtőbe? Valahol sántít a történet.
Ha életveszély áll fenn, már túl lenne a műtéten, és nincs miről vitatkozni.
Ez nem egészen így működik.
Vagy mielőbb megműtik és 9 hónapig csak fekvés és semmi más, vagy kockáztatja a baba életét.
Itt nem arról van szó, hogy ki kivel, mikor szúr ki!
Persze, es veszitse el a babat?
Az ilyen mutetet nem szorakozasbol csinaljak, es nem veletlenul kell utana is fekudni.
Kerdezo, esetleg, ha az mukodhet, akkor mondd a fonokodnek, hogy otthonrol, telefonon/gepen segitesz betanulni az utododnak. Legy segitokesz, de a baba egeszsege a legfontosabb.
Ha most kiszúrsz vele, ő is ki fog szúrni veled.
Gondolom nem holnapra jegyeznek elő műtétre.
Kompromisszum is létezik, tehát ha bevállalod hogy pár hétig maradsz, és betanítod az új alkalmazottat, Hosszú távon neked is jól jöhet, amikor visszatérsz dolgozni.
De nem ám!
Én is szívesen :-)
Nem.
Szívesen!
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a munkáltatók kerülik a 30-33 éves nőket?
- A munkahelyemről 2x6 hónap eljöttem táppénzre 2 év alatt.Ha munkáltatók lennétek mit csinálnátok velem?
- Miért gondolják a munkáltatók, hogy a 40 év felettiek nem alkalmasak az általuk hirdetett munkakör betöltésére?
- Tud abban segíteni valaki, hogy felmondás alatt, ha valaki táppénzre megy, milyen jogai vannak a munkáltatónak?
- Meddig mehet el a munkáltató?
- Kisgyermekesek után járó kedvezménynél a munkáltató meddig foglalkoztat?