Munkaidőkeretet ilyen esetben lehet alkalmazni? (tudásbázis)
Ezt értem, de olyan jó lett volna néha hamarabb lelépni ha nincs sok meló vagy ha valami dolgom van.Így még ezt sem tehettem meg :-(
Köszönöm a válaszodat.
16 heti az időkeret.
Szerintem azon belül lehetne változó a munkaidő a lényeg, hogy a 16 heti óraszámot ne lépjem túl, vagy is a 480 órát.
A fura az, hogy a szerződésem úgy van megírva, hogy időkeretben dolgozom még sem engedték használni :-(
Ezt nem értem miért?
Én csak tippelem, de szerintem nem. Napi 6 óránál vagy heti 30 óránál többet nem melózhatsz, sztem pont ugyanúgy mint az anyasági mellett... Illetve munkaidő keret attól még van a többi dolgozónak,de Téged érdemben nem érint, hiszen mint írtam heti 30 óránál vagy napi 6 óránál többet nem melózhatsz..
Ero nem lehet sem plusz, sem mínusz órád...
Ha van itt valaki aki érdemben tudna válaszolni azt nagyon megköszönném.
A kérdésem a következő lenne.Rehab.járadék mellet részmunkaidőben (6 órában) dolgozó alkalmazottnál lehet-e alkalmazni a munkaidőkeretet?
További ajánlott fórumok:
- Foginygyulladásra mit lehet alkalmazni?Milyen "szer" hatásos?
- Hol alkalmaznak grafológusokat és milyen iskolát kell hozzá elvégezni?Érdesem kitanulni ezt a szakmát?Meg lehet belőle élni?
- Tejérzékeny csecsemő fogzására milyen homeopátiás szert lehet alkalmazni?
- Keserűsót milyen gyakorisággal lehet alkalmazni? (...mielőtt tönkretenné a gyomrod)
- Ha valaki jól bevacsorázott és rosszul van (hány), milyen házi praktikát lehet alkalmazni?
- Hogyan lehet a Google böngészőt automatikusan fordítani magyar nyelvre? Milyen beállitásokat kell alkalmazni, és hol?