Munkahelyi viszony vagy már szerelem??! (beszélgetés)
Nem, nem. Félreértesz.
Nem a nőt illettem ezzel a szóval. Hanem egy szituációt.
Nem gond, ha összejönnek addig, amíg az az iroda/munkahely falain kívül marad. De onnantól kezdve már nem magánügy, hogy beviszik a munkahelyre, és szekrények mögött, sarkokban, ebédlőben...stb helyeken váltanak csókokat, puszikat. Onnantól kezdve ez már közügy. Mert a munkatársak szeme láttára történik, és nem lehet csodálkozni azon, ha ezt a kollégák szóvá is teszi, hogy ugyan húzzatok már szobára.
Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Mármint a titulussal, amivel azt a nőt illeted, akinek érzései vannak.
Ebben a szituban miért a nő volna a rossz? Nem kényszerítette rá a férfit, hogy csalja meg a feleségét, akinek hűséget fogadott. A férfi nem tud mit kezdeni a farkával és kihasznál egy nőt, sőt akár még manipulál is. Lehet, hogy a nő ebben az esetben nem épp okos és jó döntést hoz, de ettől még nem lesz valaki riherongy...
Ha megcsalna a pasim, akkor nem a nőre lennék mérges, mert miért is? Képes volt elcsavarni a pasim fejét? Persze, akkor ezek szerint valami gond volt a kapcsolatomban, amit nem láttam valószínűleg.
Az emberek élni akarnak a pillanatnak, ők sem gondolkoztak előre, hogy majd mi fog történni.
Az emberi természet meg ilyen. Kibeszélni a másikat a legjobb. Mert senki sem olyan tökéletes, mint mi vagyunk ugye? Mert mi nem vétettünk hibát? Nézzünk már magunkba, hogy mennyi minden van, amit mi sem szeretnénk, hogy felszínre kerüljön, mert akkor már minket is megdobálnának paradicsommal...
Azt kell megdobálni paradicsommal, akik érzéketlenül, hátsó szándékkal tesznek ilyen dolgokat. Akik nem gondolnak egy pillanatig sem másra, csak saját magukra. Ezek az rossz emberek... ezeket kell kerülni.
Egyébként, hogy állnak a fejlemények?
Fórumindító?
Nagyfokú megalkuvás, minimális önbecsülés, nulla büszkeség.
Általában az ilyen hozzáállású nőkkel tudják megtenni 🤔
Szerintem az, ha valaki félrelép biztos nem annak a biztos jele, hogy odahaza minden rendben van :D Szerintem...
Én csak arra gondolok, hogy én már csak azért sem kezdenék egy olyan pasival, aki a legfontosabb pillanatban hagyná ott a családját (tételezzük fel, hogy otthagyná), mert most mi a garancia, arra, hogy nem teszi meg megint? Jön egy megoldhatatlannak látszó helyzet és puff futásnak ered.
Bár tény, hogy a kapcsolatok többsége a kommunikáció hiánya miatt megy tönkre. Én nem értem, hogy mi olyan nehéz abban, hogy kimondjuk, hogy mi a gond és megoldást találni rá? :D
Bocsánat, kicsit elfilozofálgattam, de azért én kíváncsi vagyok a fejleményekre, hogy végül is, hogy alakult tovább.
Ennek csak akkor van értelme, ha utána sem keresitek egymást.
Mert azért a mai világban nehéz a teljes hirzárlat. Csak egy kis chat, mizu, mail egy telefon mindenki jól van-e...
Köszönöm a pozitív és a negatív hozzászólásokat.
Nem hitegetem és eddig se hitegettem magam hogy ez komolyra fordulhatna. Nagyon friss ez a dolog köztünk és már most tudom hogy rossz és elítélendő. Ezért is írtam ebbe a fórumba hogy halljam más emberek véleményét, tapasztalatait hogy ha már egy ilyen viszony fenn áll és meg akarom szüntetni azt hogyan lehet kezelni.
Ezért köszönöm a hozzászólásokat, leülök vele és tisztázom vele helyzetet amíg még nem lesz baj. Ha utána meg mégsem menne az együtt dolgozás a munkahelyen akkor fel kell mondani..
Én azt gondolom, hogy az ilyen meg is érdemli.
Nekem is van ilyen ismerősöm. Már nem is sajnálom, inkább megvetem mindkettőt. Ott is van már a pasinak unokája.
Igen.
Bár ez a csaj az előző nős pasit sem akarta elszedni az asszonyától, neki tényleg megfelel a viszony.
Ezt csak arra írtam, hogy néha akadnak kivételek.
További ajánlott fórumok:
- Létezik anyabarát munkahely, vagy csak legenda?
- Hogyan kerültél be egy munkahelyre? Ajánlottak vagy interjúztattak, esetleg másképpen?
- A párom elveszíti a munkahelyét, sok a hitele, amikor én elhatároztam, hogy elköltözök tőle...Maradjak vagy menjek?
- Depressziós vagyok, életunt, mert nincs munkahelyem.
- Szerintetek ki vitte többre: akinek szép családja van vagy akinek jó munkahelye?
- Egy év folyamatos munkahely, de 4 órás munkaviszony után mennyi GYED jár?