Munkahelyi szerelem (beszélgetős fórum)
Munkahelyen ismertem meg a férjemet, mindketten fiatalok, egyedülállóak voltunk. Együttjárásunk alatt a kollegák tiszteletben tartották kapcsolatunkat, házasságkötés után sem voltak problémák, bár az eküvő után rövid időn belül 2-3 évre megszünt a munkahelyünk igy nem állt fenn többé a kollegiális viszony.
Mindketten kötetlen munkaidőben dolgoztunk, szuperul ki tudtuk használni.
Igen a nők már csak ilyenek.
Nem vagy gonosz Zsofi_881,jót derültem az írásodon. 😊
Igen lefekszem a párommal, elmegyünk ide-oda. Ezt nevezhetem együttélesnek???!!!
Nem nős a kolléga, továbbá nem álmodozom róla 0-24-ben. Hogy bejövök neki nem csak én látom, más is rákérdezett már a dologra.
Azért nem lenne rossz, ha a szatyromat cipelné egy nagy piacozás után. 😂😂😂😂😂
Az egy kis flört és a "munkahelyi szerelem", "de úgy komolyan" és "nem leszek sokáig ezen a munkahelyen" között igen nagy különbség van.
Miből gondolod, hogy te is bejössz neki?
Vagy miért ne kezdeményezne, ha igen? Nős?
A nők egy része - még ha a párkapcsolatuk egész jó is :D - sokszor beleálmodnak dolgokat egy egyszerű kedves mosolyba vagy abba, hogy a kolléga felviszi nekik a szatyrot a lépcsőn.
Onnantól szerelmesek, mozifilmbe illő jelenetekről álmodnak, latolgatják, mi lesz ha majd megkérik a kezüket, vagy csak egyszerűen vágyat éreznek, hogy széttegyék a lábukat.
A kolléga meg közben boldogan fogyasztja otthon a vacsoráját a kedvesével, és elmeséli, hogyan vitte fel Katika szatyrát a lépcsőn. Majd összebújnak.
Te egyébként a pároddal azért lefekszel? Esztek, sétáltok, éltek együtt? Aztán lefekszel mellé, és a Pistáról fantáziálsz a földszintről? Aztán jó éjt kívánsz és azon gondolkozol, hogy másnap miben menj be szempillát rebegtetni?
Jáj én olyan gonosz vagyok, de annyira remélem, hogy hamarosan a párodhoz is érkezik egy dögös kollegina, hagy flörtölgessen ő is.
Biztos, hogy szerelem?
Miért nem szólsz a fórumodhoz kedves gazda?
En az assistant managageremert vagyok oda (szerelemnek egyaltalan nem mondanam, hanem nagyon eros elemi vonzalom), es egyertlmuen en is bejovok neki. Na, de a fonokom, szoval hulla mindegy.
Ha minden ilyan szuper a pasiddal nem mindegy, hogy lepsz a munkahelyedrol?
"Amúgy a párommal minden ok"
Tényleg? Mégis eszedbe jut mással kokettálni?
Volt. Amíg tartott, jó volt. :)
Más kérdés, hogy miután szakítottunk (1,5 év) , tudtuk normálisan kezelni a dolgot kollégákként is. Sokan ezt nem tudják tartani, mert az egyikben tüske marad. Az pedig sosem vezet jóra.
Szia!.
Ha párom van én nem foglalkoznék vele.
Sziasztok.
Volt már veletek olyan, hogy megtetszett valaki a munkahelyem? De úgy komolyan? Tartom a 3 lépés távolságot, de nehéz. Látom, h én is tetszem neki, de ő sem kezdeményez. Amúgy a párommal minden ok, ám valami mégis vonz abban a férfiban. Nem mellékes, hogy tuti nem maradok ezen a munkahelyen egyéb okok miatt. Kíváncsi vagyok ti h kezeltétek ezt, akinek volt már része hasonlóban. 😊
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)