Multi Maca és Royal Jelly szedése, tanácsok, javaslatok (beszélgetős fórum)
Szia! FLP-t szedek, úgyhogy a minőséggel nincs gond .
Ma láttam propololiszt a méhésznél piacon , az is hasonló tulajdonságú?
Szia. Ha royal jelly t akarsz fogyasztani ajanlom inkabb a frisset azt hiszem gyogyszertarban is lehet kapni de ha van megbizhato mehesz ismeros vagy bolt attol meg jobb frissen venni. Azt hiszem ilyenkor osszel szerzik be a meheszek es ilyenkor konnyebb venni frisset a tabbletta szerintem sokat nem er. A masik macarol nem is hallottam 😀 en egy honapig ettem bar en sem frisset de nem tabit
Hogy ennek koszonheto e vagy nem de osszejott. Mihamarabbi pozitiv tesztet kivanok :-) Ja es ovatosan mert nemelyik keszitmenynek koze nincs a méhpempő hoz 🙄
Nem ismerem a készítményt, de valószínűnek tartom nem véletlenül van az adagolás feltüntetve.
Gyuri bácsi babaváró teáját is érdemes lenne kipróbálnod, csupa természetes anyag.
Gyermeket szeretnék, most kezdtem el a Multi Maca és Royal Jelly szedését.
Előírás szerint napi 2- 2 szemet kellene szednem. Kérdésem, hogy napi egy nem elég? Vagy ha az első hetekben kettőt szedek és később napi egyet? Vagy a hatását csak 2-2vel fejti ki?
Emellett szedek még prémium terhességi vitamint és cickafark/ palástfű teákat fogyasztok.
Nőgyógyászati problémám nincs.
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a gond? Tanácsokat, javaslatokat kérnék....
- Melyik szerintetek a legdögösebb női parfüm, amitől tuti olvadnak a férfiak? Várom a javaslatokat.
- Változókori hőhullámokra kérnék javaslatokat
- Ötleteket, javaslatokat várok Tőletek: "Mit teszel az évek alatt felhalmozódott, kinőtt, megunt ruhaneműkkel?"
- Cicával költözni? Javaslatokat, ötleteket, tanácsokat várok
- Ki tud informálni Multi-tabs Immuno Kid rágótabletta szedéséről?