Müller, Douglas, Rossmann vagy DM? Ki melyiket szereti és miért? (beszélgetős fórum)
DM,ott veszem meg a babadolgokat
Rossmann,csak ha valami akcios akkor megyek be
Müller nincs nálunk,de ha Györbe megyünk mindig benézünk elég sok mindent vettem ott a lányomnak kezdöcsomagként(cumisüveg,cumi,popsitörlö stb!
A DM és MÜLLER.Mindegyikbe másért járok :)
A Rossmannban az eladók nem szimpatikusak,a biztonsági őr is tolakodó,és nekem egy kicsit zagyvának tűnik.Legalábbis nálunk.
DM van nálunk szeretem.
Rossmann sajnos nincs, Dougles sincs.
Müllerbe járunk - bár nincs nálunk, de játékot és iskolaszert szinte mindig ott veszünk.
Én szeretném a Müllert, de nincs a közelben :(
DM-be szoktam járni, de mostanában elöször benézek a szemközti Euro Family-be, van ami harmadáron van ott.
Ez szerintem üzlete és eladója válogatja.
Én ha bemegyek a Rossmann-ba nem jön utánam a biztonsági őr de a DM-be már előfordult mivel oda nem nagyon járok és nem ismernek.
A DM-et a baba bónusz program, az egyéb kuponos dolgok miatt szeretjük. Közel van az üzlet és pénzt is tudunk spórolni.
A Müllert a különleges - máshol nem kapható - termékek, baba kaják változatossága és olcsósága miatt.
További ajánlott fórumok:
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Mi a kedvenc...és mi a legkevésbé, vagy melyiket választod a kettő közül?
- Szerintetek melyik típusú műköröm a legtartósabb-legszebb, és melyiket szeretitek a legjobban?
- Ti melyiket szeretitek jobban a Lidl-es Siti vagy a Penny-s Drinky kólát?
- Walt Disney filmek, mesék. Ki melyiket szereti és miért?
- Budapesten melyik strandra érdemes menni, ki melyiket miért szereti?