Walt Disney filmek, mesék. Ki melyiket szereti és miért? (beszélgetés)
Dettó. Ha létezne, én lennék az első, aki kitekeri a nyakát... :/
Egyébként meg: Szépség és a Szörnyeteg... Mert menthetetlen álmodozó vagyok. :$
Sziasztok tud nekem segíteni valaki abban hogy a Miss B.G honnan tudnám letölteni?? Természetesen csak privátban kérném a választ. Előre is köszönöm
zorro , micimackó, plutó, csipet csapat, balu kapitány
Gumimacik,Csipet-csapat,Dagobert bácsi stb....,
Micimackót én sem szeretem,idióta és felidegesít!!!
tarzan a zenéi miatt is:-)
Imádom a Walt Disney mesefilmeket
Kedvenceim:
1. Szépség és a szörnyeteg
2. Hercules
3. Pocahontas
Én UTÁLOM A MICIMACKÓT.
Debilebb mesét nem nagyon tudnék mondani... Ha lesz gyerekem, amennyire tudom, ettől meg fogom kímélni... :-S
Én Micimackó párti vagyok. Olyan édes ahogy beszél és gondolkodik!
Kislányom a Micimackót szereti nagyon,így mi is.
Látta valaki a Voltot? :-D
huuu én mindet szeretem sőt a gyerekeim is imádják mikor melyik a kedvenc
Én is nagyon szertem őket! nem is nagyon tudok kiemelni most hírtelen egyet mert mind jó!!
nekem a micimackó, plútó, gumimacik, balu kapitány, csipetcsapat, nagyon szeretem ezeket de a többi Wald Disney mesét is mindig megnéztem.
Nekem a Kis hableány a favorit.
A régi klasszikusok az igaziak...
Ti tudjátok melyek a mostanában kiadott disney filmek? Totál rákattantam a disney-kre és szeretném tudni melyeket érdemes megnézni. Mesék oké, de gondolok itt a filmekre. Mint pl a Kutyabajnok, kutyahideg, vagy egyéb disney által készített filmek...
Én a Notre Dame-i toronyőrt. Gyönyörű a zene amikor az elején húzzák a harangokat. De a WD-nek alapból szépek a dalai, zenéi :)
Én is ezeket szeretem:)Meg sorolhatnám a többit,sosem érnék a végére:)
Bűbáj, a hófehérke modern feldolgozása, de olyan édes
Hát azt én is nagyon szeretem,de már nagyon régen láttam.
Az én kedvencem az Oroszlánkirály. Hogy miért pont ez, nem tudom. Ez teljesen elvarázsolt. És máig imádom. :-) (főleg az első részt)
Én a Csipkerózsikát szerettem a legjobban, állandóan azt néztem. De megvan a Walt Disney összes videókazettája(mert akkor még kazetták voltak), imádtam a Szépség és a szörnyeteg varázslatos karácsonyát (azt mindenkinek érdemes megnézni mert gyönyörű). Aladin, Pocahontas(1,2)stb... Igaz nem Disney-s de én imádtam az Anastasiát is!!
Régen volt egy sorozat, a címét sem tudom már, most még el is bizonytalanodtam, hogy Walt Disney volt egyáltalán? :DDDD Szóval egy hármasikerpárról szólt. Ismeritek? Na azt nagyon szerettem. :)
Én a kis hableányt szeretem:)
Walt Disney filmek, mesék. Ki melyiket szereti és miért?
További ajánlott fórumok: