Akik maguknak csinálnak műkörmöt, mennyi ideig tart megcsinálni egy kezüket? (tudásbázis)
Magyarországon a legtöbb körmös csak odartrutymózza az anyagot. Hepehupás, szétfolyt ocsmányság az összes kolléganőm műkörme.
Nekem ezért sem kell. Nincs időm már rá. Magamnak normálisan megcsináltam. Könyörögtek többen, hogy csináljak nekik is.
Mit mondhatnának mást. :D
Azért azt nem hiszem, hogy 4 órás önmagadon való pepecselés után néz úgy ki a körmöd, mintha körmös csinálta volna. Nekem mondjuk tök mindegy. Én nem szánnák rá ennyi időt meg energiát.
Szia.
Nem "randa",sokan dicsérik hogy milyen szép a körmöm. Nincs végzetségem, de tervezem hogy a jövőben elvégzem. Valahol elkell kezdeni...
Sziasztok!
Arra lennék kíváncsi hogy akik maguknak csinálnak műkörmöt mennyi ideig tart megcsinálni egy kezüket. Nekem tipel is kb. 1/2-2 óra hossza mire kész leszek az egyik kezemmel.
További ajánlott fórumok:
- Mit csinálnak most a családod tagjai?
- "Csak azért is megcsinálom!" ... lefogyok és életmódot váltok!
- Együtt megcsináljuk! 2010. szeptemberétől fogyózók
- Azokat várom eszmecserére, akiknek pajzsmirigy alulmüködésük van, gyógyszert szednek, és akármit csinálnak nem tudnak fogyni
- Ki mikor kezdi el az otthonát karácsonyi hangulatba "öltöztetni"? Én már legszívesebben ma megcsinálnám, de lehet, hogy még korai:)
- Szerintetek egy nő miért nem engedi megcsináltatni az apasági vizsgálatot?