Mozzilla Firefox-on az Origo volt a kezdőlapom, de elállítódott és nem tudom vissza állítani kezdőlappá. Tud valaki segíteni hogyan kell? (tudásbázis)
9. Sziamiaú
2008. máj. 6. 13:34
Most megint megnéztem és nálam úgy jön be az origo, hogy a jobb felső sarokban először valami reklám van, alatta az említett mondat és azalatt pedig a mai időjárás-előrejelzés.
Nézd meg mégegyszer, mert nincs túl nagy betűkkel írva, hátha elsiklottál felette
8. 7934d1ac97
2008. máj. 6. 13:30
eszköszök beállításokkal sikerült, nekem a jobb felső sarokba nincs olyan hogy ez legyen a kezdőlapom, ezért nem tudtam.
Köszönöm a segítséget!
7. genlips
2008. máj. 6. 13:13
sikerült már beállítani?
6. Sziamiaú
2008. máj. 6. 13:12
Ha felmész az origora, akkor a jobb felső sarokban van egy olyan, hogy "legyen az origo a kezdőlapom". Ez nem műkszik?
5. mcryan
2008. máj. 6. 13:11
Szia!
Ha Windows-t használsz, akkor Eszközök -> Beállítások.. -> Főlap fül -> Kezdőlap. Ide beírod a mit szeretnél és megnyomod az "Elfogadás" gombot. Azután "OK" gomb és bezárod a tűzrókát és elinidtod újra. Ezután menni fog ;)
4. ildika (válaszként erre: 2. - Cukilany)
2008. máj. 6. 13:11
Eszközök/beállítások/főlap fül Oda tudod beírni a kezdőlapot vagy aktuális oldal használata, ha épp az van nyitva amit szeretnél kezdőlapnak :)
3. 7934d1ac97 (válaszként erre: 2. - Cukilany)
2008. máj. 6. 13:10
azt én is néztem már, de azon belül nem tudok rájönni mit kell bejelölni! :(
2. cukilany
2008. máj. 6. 13:08
Eszközök/beállítások és ott
1. 7934d1ac97
2008. máj. 6. 13:06
Mozzilla Firefox-on az Origo volt a kezdőlapom, de elállítódott és nem tudom vissza állítani kezdőlappá. Tud valaki segíteni hogyan kell?
További ajánlott fórumok:
- S.O.S. Valami elállítódott a gépemen, hogy tudom visszaállítani?
- Van billentyuzet kombinacio a magyar nyelvre allitasra? Mert elallitodott.
- Hogyan állíthatom be a Firefox-on és a Chrome-on, hogy ne ugorjanak fel reklám ablakok?
- Valamit megnyomtam és az iwiw kezdőlapom feleakkora lett:(Valaki tud segíteni?
- A Facebookon miért nem jelenik meg a kezdőlapomon, amit én játszom, pl. az igen-nem játék, vagy egyéb alkalmazás? Hogy állítsam be?
- Egy közszereplőnek látni szeretném a bejegyzéseit Facebookon a kezdőlapomon, hol lehet ezt beállítani?