Mozogjunk együtt (beszélgetés)
Üdv!
Szoboszló területéről keresnék,sportoláshoz,szabadidő kellemes eltöltéséhez társakat.Aki hajlandóságot érez rá jelezze.
Szia!
Ne haragudj, hogy írok de láttam, hogy keresel edzőtársat.
Esetleg egy futásban benne lennél?
Szia!
Én a 3-ban vagyok, az sincs messze a 4. vagy 13. kerülettől. Milyen mozgásra gondoltál? Edzőterem? Én a Margitszigetre járok futni.
Sziasztok!
Látom nem sűrűn írnak ár ide , mindenesetre azért megpróbálom...:) Szóval én a 3.kerületben lakom Bp-en, edzőtársat keresnék magam mellé, főleg konditeremre gondoltam.:) Írjatok itt vagy privit ha érdekel valakit. Én 25 éves vagyok és olyan 10 kilót szeretnék leadni.
Helló mindenkinek!
Én margitszigeti futáshoz keresek társat. Egyébként pont van egy ilyen oldal, mint a topic neve :), mozogjunkegyutt.hu, ott is sportoláshoz keresnek társakat, hirdetek ott én is, csak akikkel eddig jártam kezdenek lemaradozni (elköltöztek, terhesség, stb.), akiket meg most találtam, ők kezdők, és még nem futják le a szigetkört. Ne ijedjetek meg, én is csak 1 kört futok, de szeretnék még fejlődni ebben. Ha érdekel valakit, akkor nézzetek be az oldalra, ott is elértek, vagy itt is. Hajni
Helló!
Kár hogy messze vagyunk egymástol, én a kilencben lakom, hétköznap. Hétvége, Monor. Az irány jó, csak messze van. Néha elöfordulok a Ceglédi élményfürdőben.
Sziasztok!
Edzéshez (konditerem, aerobik) és fogyózáshoz keresek lelkes társa(ka)t. Hétköznap Budapesten (XI. ker. és környéke), hétvégén inkább Szolnokon.
Írjatok! Együtt könnyebb! :)
Ezért kell egy hasonló gondokkal küzdő partner. Sokkal könnyeben menne minden.Benne vagyok találkozzunk! Én csak hétköznap vagyok itt Pesten.
Női fitnesz kiplakátozva láttam, Főnix a neve. Még nem jártam ott. De megtetszett mert csak lányos hely.
Nekem is kb annyi kellene.25-30.
Nehezen mozgok ezzel a súllyal.Még az itthoni teendők is elég problémásan mennek:(
Egész nap csak eszem-depis vagyok,meg hipochonder.
merre találtál fittneszt?Csak nem a Kovácsné Marika által vezetett ?
Szia!
Már 10-et leadtam, és még van hátra 25-28kg.
Te mennyit szeretnél?
Most találtam a Wekerlén egy Női fitneszt. Ezen gondolkodom. Te melyik kerületben élsz?
Csak azért kérdeztem,mert vettünk a fiamnak görkorit,és magamnak is-mondván jó lesz a fogyózáshoz.Elég nehéz vele közlekedni,bár én jégkorizni elég jól tudok-kissé más.Ha nem hajolok eléggé előre,kigurul alólam.Szóval én is nagyon kezdő vagyok.
Edzőterembe nem szívesen megyek,mert itthon is megvannak az alap gépeim-nagy gépeken meg nem menne még az elején-ilyen nagy súllyal-előbb fogyni kéne,minimum 15-20 kilót.Nem tudom,Te mennyit szeretnél leadni?Nekem sajnos most nagyon sokat kell:((
Szia!
Én szivesen tartanék veled,de miskolci vagyok!
Próbáltam én is keresni miskolciakat,hogy lenne e kedvük futni..
Azért sok kitartást neked!!!
Szia!
Tollaslabdázni, kb 15 éve nem csináltam, de gondolom emlékszem még rá. Görkori, soha nem volt még a lábamon. És félnék is hogy összetöröm magam.
Hello!
Sorstársakat keresek, akik nem szeretnek egyedül fogyózni, mozogni. Hétköznap Bp.-en a 9kerben lakom. Hétvégén Monoron. Mind a két helyről szívesen várok szintén fogyni vágyókat,aki sokat akar mozogni. Kerékpár, gyors séta, konditerem stb.