Mozgássérült parkolókártya (beszélgetés)
Hát, ez az, hogy te egészséges vagy! De mi van akkor, ha nem vagy az...? Ha pl. 10 méter megtétele után is úgy fuldokolsz, mintha most futottad volna meg a maratonit... :(
Nekem ilyen problémám van, a tüdőm...hát, mondjuk azt, nem a legjobban működik. És a kártyát úgy sikerült megszerezni, hogy volt egy nagyon kedves ismerősöm... Na, ez a botrány, szerintem!!!!
Abban viszont egyet értek, hogy biztosan van olyan, akinek nem lenne joga használni, ugyanis, amikor még nem volt protekcióm, az orvosom azt mondta, ha van egy nagymamám, akinek beteg a lába, az ő nevére is kiválthatom... vagyis csalásra biztatott... pedig ha én nem, akkor senki sem jogosult rá... és mégsem... mondjuk, amikor egy kardiológus írta a papírra, hogy oké, akkor nem pampogott senki, de előtte mindenki hülyének nézett...
Szerintem is nagy probléma, hogy a sok ingyen parkolók/roki kártyás/ miatt nem lehet parkolni.
Már lassan mindenki rendelkezik ilyen okmánnyal! Osztogatják?
Sokkal szigorúbban kéne ellenőrizni, büntetni a jogtalanul használókat.
Nem érdeke senkinek rendet tenni?
Nekem... ingyen sem kéne..... Hála... Egészséges vagyok!
Így hát marad a drága parkolás.
Parkolási kedvezményt adnék a kismamáknak is. :)
Egyébként Apukámnak sajnos van, jogosan.
Roki kártyának hívjuk, sok ismerősömnek van, főként vakok, illetve gyengénlátóknak. Na nem ők vezetnek, hanem a hozzátartozók, de jól tud jönni, hogy nem kell agyon tájékozódni magukat. Ugyanakkor ha meg van kísérőjük, akkor nem szárad le a lábuk nekik sem egy kis sétától...
Viszont azt a cirkuszt amit mostanában hallani erről, erős túlzásnak tartom.
Sziasztok!
Kinek van? Kinek nincs? Kinek kellene és kinek nem? Miért? Mit gondoltok róla?
Ha van kérdésetek vagy véleményetek, osszátok meg velem!
További ajánlott fórumok:
- Mint egészséges ember, összejönnél mozgássérülttel?
- A súlyos(abb) mozgássérültek nagy része valóban 4 fal között él és alig mozdul ki?
- Súlyos mozgássérült és COPD-s vagyok. hogyan lehet mozgás nélkül fogyni?
- A mozgássérültek is vezethetnek?
- Olyan szolgáltatót keresek aki Ongáról Miskolcra szállítaná iskolába naponta mozgássérült unokámat, tud valaki segíteni?
- Dyslexiás, enyhén mozgássérült 10 éves kisfiúnak tudtok ajánlani egy jó általános iskolát?