Mostanában azt játszom, hogy elbújok egy a buszmegállóhoz... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
Az agy hogyan lehet agyatlan?
Nagyon nagyot akartál mondani, de ez most nem sikerült. :)))
Szerintem kamu.
Vannak szórakoztató műsorok, ahol ilyen átvágós, meghökkentő szituációknak teszik ki az embereket, majd szembesítik a kamerával, hogy hogyan viselkedett.
Ma majdnem pórul jártam. Futottam az egyik busz után, ami megállt. persze én tovább futottam, ahogy korábban írtam. Mikor éppen elhaladtam a busz mellett, akkor hátra pillantottam és láttam leugrik valaki a buszról és elkezd utánam futni. Szerencse volt annyi előnyöm, hogy a házak között el tudtam tűnni az üldözőm elől.
Úgy látom már ebben a buszmegállóban utaznak rám, át kell tenni máshova a székhelyem.
Mekkora se@fej vagy !
Ilyennel szórakozni több mint gyerekes.
" Hétvégén kezdtem el ezt a ,,sportot" művelni. ...már jó pár kalóriát elégettem, de még egy ideig játszani fogom ezt a játékot. "
- Magad égeted, a kalória csak gyűlik!
- A bokor mögött ahol, mint szurikáta leselkedsz, van még valaki rajtad kívül?! Vagy egyedül vagy ilyen "faintos?!"
- Anyukád nem panaszkodott, hogy manapság sokat csuklik?!
- A toronyban minden oké?
- Ugye nem te vagy a helikopteres IS?!
- Ha a buszsofőrtől/utastól legközelebb kapsz hátulról egy hatalmas tockost, lesni fogsz majd, mint keszeg az új stégre! 🤣😠
Te hülye vagy...
Szivatod a sofőrt és szivatod az utasokat is...
Majd ne csodálkozz, amikor valóban futsz a busz után, (mert fontos dolog múlik azon, hogy el tudj utazni vele,) és akkor sem fog megállni!
Majd valamelyik buszvezető lefotóz, és egymás között adják sorba a képedet, soha, egyetlen egy sem fog felvenni! De meg is érdemled.
Szerintem ez vicces.
Nem akarsz Pécsre jönni ilyet játszani? Itt eszméletlen szemetek tudnak lenni egyes buszsofőrök.
Tini koromban miniszoknyában, magas sarkúban szaladtam, hogy elérjem a buszt. Megvárt és az orrom előtt becsapta az ajtót és elindult padlógázzal. Hétvégén, amikor 40 percenként jártak.
Most kocsival járok. Gyerek hátul ül ülésben. Busz a megállóban. Amint mellé érek, index és kivág elém, elindul, én meg padlózhatok.
Hétvégén kezdtem el ezt a ,,sportot" művelni. Eddig három
sofőr állt meg, a többi semmibe vett. Szerintem már jó pár kalóriát elégettem, de még egy ideig játszani fogom ezt a játékot.